23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv implementeres til januar - hør om reglerne på kursus d. 28/1

Det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv forventes at blive implementeret i dansk lovgivning ved en bekendtgørelse, der træder i kraft i januar 2016. Gå derfor ikke glip af Nohr-Con's kursus om det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv d. 28. januar.

På Nohr-Con’s kursus “Det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv – vær på forkant!" får du en grundig, trin-for-trin gennemgang af de ændringer og nyskabelser, der er i det nye EU-Forsyningsvirksomhedsdirektiv, som blev vedtaget af EU’s ministerråd d. 11. februar 2014. Det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv forventes at blive implementeret i dansk lovgivning ved en bekendtgørelse, der træder i kraft i januar 2016, samtidig med den nye udbudslov.

Formålet med kurset er at give dig mulighed for allerede nu at indstille dit sigte på de ændringer og nyskabelser, der er i det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv, herunder:

- Nye eksplicitte bestemmelser om bl.a. forudgående markedsdialog, adgangen til at benytte udbudsformen konkurrencepræget dialog, muligheden for at indhente supplerende oplysninger/reparere på et modtaget tilbud, muligheden for at foretage ændringer i en udbudt og indgået kontrakt samt adgangen til at lægge vægt på medarbejderes CV'er og erfaring.

- Deciderede procedureregler for forhandlinger gennemført i henhold til direktivet.

- Introduktion af et nyt "light-regime" for visse typer af tjenesteydelser (delvis erstatning for den eksisterende ordning vedrørende bilag XVII B tjenesteydelser).

- Reducerede tidsfrister i udbudsprocesserne.

- Udvidet adgang til i tildelingsprocessen at belønne ethvert forhold, som kan relateres til den udbudte vares eller tjenesteydelses / det udbudte byggeanlægsarbejdes livscyklus i bred forstand samt at indtænke sociale og miljømæssige forhold i udbudsprocessen.

- Justerede regler om udelukkelsesgrunde.

- Fremtidige krav om elektroniske udbud.

Kurset afholdes d. 28. januar i København og d. 2. juni i Aarhus.

Læs mere om kurset på Nohr-Con’s hjemmeside her:

Det nye Forsyningsvirksomhedsdirektiv – vær på forkant

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047