23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Networking i højsædet på den netop afsluttede Husum Wind 2015 messe

Networking i fokus på Husum Wind 2015

Momentum Gruppen havde en travl uge på den netop overståede Husum Wind 2015 messe. Messen adskilte sig fra tidligere ved at være mere national i forhold til det tyske marked.

Det betød færre besøgende end ved tidligere messer – til gengæld ramte de besøgende bedre Momentum Gruppens målgruppe.

På forhånd havde Momentum arrangeret møder med mange af vores samarbejdspartnere, herunder servicevirksomheder, driftsledere, revisorer, advokater, producenter, banker m.fl.
Der var således stor travlhed alle dagene, og vi fik værdifuldt input med hjem fra messen.

Energibranchen, herunder inden for grøn energi, er under hastig forandring, og der vil sker store forandringer i branchen den kommende tid. Momentum Gruppen vil være med til at skabe en del af denne forandring.

Momentum Gruppen ser således fortrøstningsfuldt på de forandringer, som hastigt sker i en niche, som mere og mere bliver præget af større, seriøse og højt specialiserede virksomheder.

Momentum Gruppen har gennem mere end 15 år skabt et meget stærkt internationalt netværk af seriøse og solide virksomheder, som giver os et stærkt fundament til at kunne fortsætte den forventede vækst. De fleste fra dette netværk var repræsenteret på messen, og lejligheden blev brugt til at drøfte nye muligheder med disse.

Deltagelsen i messen bekræftede, at vi er på rette spor i vores målsætning om, at blive Danmarks førende, uafhængige, administrator af vindmøller.

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710
P nummer: 1025989437

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047