23948sdkhjf
Del siden
Annonce

R&D sikrer fleksible ressourcer til Dan-Web

Hos Dan-Web er den grundlæggende filosofi at have en fleksibel medarbejderstab, som er en kombination af fastansatte og eksterne konsulenter. Det sker for at sikre en dynamisk organisation, som hurtigt kan tilpasses de konkrete behov.

Samtidig går man ikke på kompromis med innovation og kvalitet i de løsninger, som udvikles, hvilket stiller høje krav til de eksterne konsulenter, som arbejder i virksomheden. R&D har gennem flere år tilført fleksible ingeniørressourcer til Dan-Web, og seneste har maskiningeniør Brian Nielsen været tilknyttet virksomheden.

Lang tradition for innovation
Dan-Web udvikler og producerer maskiner og udstyr til fremstilling af airlaid-produkter, som er bløde og sugende papirmaterialer, der for eksempel indgår i babybleer og hygiejnebind samt duge og servietter. Virksomheden er grundlagt i 1976, og har gennem alle årene haft stor fokus på at udvikle nyskabende kvalitetsløsninger.

Skarp og velfunderet
Brian Nielsen har gennem en længere periode været fast tilknyttet Dan-Web som ekstern konsulent. Han arbejder primært med SolidWorks i tæt samarbejde med virksomhedens egne medarbejdere. ”Brian er en rigtig dygtig fyr. Han er skarp og velfunderet, og kommer med solid seniorkompetence, hvilket vi har draget stor fordel af i de projekter, han har været en del af,” siger Projekt Manager Leif Mogensen fra Dan-Web.

Store krav til konsulenter
Leif Mogensen stiller store krav til de konsulenter, som Dan-Web samarbejder med. ”Det er eksempelvis vigtigt, at de 3D CAD tegninger og konstruktioner, som vi får udarbejdet, er velstrukturerede, gennemarbejdede og af høj kvalitet. Det stiller visse krav til dem, som udfører arbejdet,” siger Leif Mogensen. ”Vi har været meget tilfredse med kvaliteten i Brians arbejde. Vi har også været i dialog med et par andre konsulenter, som ikke helt kunne matche vores krav. Men her har R&D været hurtige til at finde de rette kompetencer til os.”

Del af teamet
Samtidig sætter man hos Dan-Web stor pris på, at Brian hurtigt er blevet en integreret del af medarbejderstaben. ”I det daglige tænker vi ikke over, at Brian ikke er fastansat hos os ,” siger Leif Mogensen. ”Han er faldet godt til, og vores organisation har taget rigtig godt i mod ham, hvilket er vigtigt for et godt samarbejde. Det stiller krav til både vores medarbejdere og den eksterne konsulenter, hvis det skal gå godt. Det er en vigtig del af en konsulents kompetence-pallette at være omstillingsparat og hurtig til at tilpasse sig nye forhold.”
På dette område har Leif Mogensen ligeledes været yderst tilfreds med samarbejdet med Brian. Han er også fremover parat til at anvende fleksible ingeniørressourcer fra R&D, hvis de er af samme kaliber som Brian.

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.046