23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inviter naturens smukke kæmper indenfor – Södra præsenterer massive gulve i Douglas-træ

Med trægulve i Douglas-træ slår Södra sit navn fast som en af landets mest toneangivende producenter af kvalitetsgulve. Med fokus på både æstetik og design appellerer Södras gulve til forbrugeren, der udelukkende ønsker det bedste.

Douglas-træet stammer oprindeligt fra USA's vestkyst. Et sted, hvor store drømme bliver til virkelighed, og kun fantasien sætter grænser for uendelige muligheder. Som født ud af det amerikanske ordsprog, ”the sky is the limit” bliver Douglas-granen op til 60 meter høj, og det smukke træ byder på træplanker med en unik struktur og enestående åretegninger.

Et personligt islæt til hjemmet
Gulve binder boligens rum sammen, og er noget af det første man ser, når man træder ind over dørtærsklen. Et trægulv er som et personligt livsbillede, da det hele tiden udvikler sig og tager form efter hverdagens liv og gøren. De elegante lange træplanker signalerer på sofistikeret vis, at her er et hjem, hvor naturlig kvalitet sættes i højsædet. Træets levende karakter udgør fundamentet for både akustik og indeklima, mens den naturligt isolerende egenskab er til stor gavn både sommer og vinter.

Takket være plankernes livlige udtryk egner Douglas-træ sig både til trendy designhjem og showrooms samt til den moderne arkitektur. Det organiske materiale bliver kun smukkere med tiden, og man kan derfor i mange år have glæde af et trægulv, som udvikler sig i takt med livets cyklus.

Håndværket ligger i træet
Med træ fra Södra er man sikret en professionel finish. Södras mangeårige erfaring med træ og respekt for materialets natur betyder, at man som gør-det-selv-lægger kan have vished om, at det træ, man går planken ud med i hjemmet, er af en kvalitet, der giver et lige så imponerende resultat, som hvis gulvet var lagt af professionelle.

Södra har igennem generationer tilegnet sig en dyb faglig kompetence og viden inden for træproduktion og design. Kvalitet er et nøgleord, som skinner igennem i alle led i virksomheden. Fra plantningen af nye træer til produktion og helt frem til de færdige gulvplanker lægges. Dette er med til at gøre Södra til en af markedets stærkeste og mest betroede virksomheder og samarbejdspartnere.

Douglas planker er ubehandlede og fås i faste længder i dimensionerne 28x240 mm og 28x300 mm til priser fra DKK 699,- pr. m2. Södra forhandles hos landets førende byggemarkeder. Södra har samarbejde med gulvcentre over hele Danmark, hvor man kan finde både inspiration og blive rådgivet i forhold til design og installation.


Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Frank Lund Larsen
Direktør
+45 88279600 frank.larsen@sodra.com

Send til en kollega

0.047