23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den gode viden skal komme virksomhederne til gavn

Investeringer i forskning og innovation er afgørende for at bevare og udvikle det danske velfærdssamfund og skabe arbejdspladser. Vi rejser debatten på Folkemødet på fredag, om hvordan Danmark bør prioritere sine forskningskroner.

Investeringerne i forskning og innovation har stået stille de seneste år. Vi lever kun lige præcis op til EU's målsætning om offentlige investeringer i forskning og udvikling på 1 % af BNP om året. Der er frygt for, at Danmark vil falde bagud, og at det i sidste ende vil koste danske arbejdspladser, hvis ikke vi øger investeringerne. Flere er begyndt at pege på, at Danmark bør øge investeringerne i forskning og udvikling med en halv procent – svarende til 10 mia. kr. ekstra – for at kunne være med i den internationale konkurrence og for at kunne realisere mulighederne i Danmark. Hvis dette blev en realitet, hvad skulle den ekstra halve procent så bruges til? Og hvordan kan vi sikre, at al den gode viden bliver brugt udenfor forskningsinstitutionerne og kommer danske virksomheder til gavn? Fire aktører fra den danske innovations- og forskningsverden vil komme med deres bud på dette. Efter det vil der være åbent for debat.

Læs mere

Grib mulighederne på Folkemødet

GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Du kan bl.a. opleve droner, blive analyseret af 3D kamerateknologi, komme og høre debatter med bl.a. Peter Høngaard fra Innovationsfonden, Jens Hjul-Nielsen fra BOFA og Charlotte Rønhof fra Dansk Industri; møde Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft, komme til lyd-lounge og opleve tre hold trylle skrald.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.062