23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN lancerer en ny 50 t teleskopkran på larvebånd i sit produktprogram

Den nye SENNEBOGEN 653 teleskopkran på larvebånd har en lastkapacitet på 50 t og ny full-power bom. Kranens egenskaber giver maksimal fleksibilitet og gør den let at transportere.

Med mere end 20 års erfaring med mobile kraner og larvebåndskraner, har SENNEBOGEN sat sit navn på det internationale marked, og SENNEBOGENs teleskopkraner benyttes inden for byggebranchen over hele verdenen. Med en lastkapacitet fra 8 t til 120 t dækker SENNEBOGEN en bred vifte af arbejdsområder, inden for hvilke teleskopkranen har mange fordele ved løft, omplacering og anbringelse af større byrder. Den nye SENNEBOGEN 653 vil slutte rækken af maskiner, som en alsidig go-to til bygningskonstruktioner og brobyggeri. Teleskopkranen er udstyret med en 129 kW dieselmotor med Tier4final emission standard og op til to hydraulisk drevet 50 kN spil med hastigheder op til 115 m/min.

Maksimal fleksibilitet på byggepladsen: SENNEBOGEN full-power bom

Bommen på SENNEBOGEN 653 kan teleskopere fra 0 til 30.4 m uden låsning af bomsektionerne. Ligesom seriens andre maskiner, er den designet med en full-power bom. Dette robuste og vedligeholdelsesfrie system tillader trinløs ud- og indteleskopering. Kranens bomlængde kan indstilles via joystick i kabinen. Dette sparer masser af tid for kranføreren. Kranen er både hurtig og adræt– især når den arbejder med forskellige bomlængder. Fly-jibben øger kroghøjden til 43.4 m.

Stor arbejdsradius: flere muligheder med larvebåndsundervogn

Larvebåndsundervognen på 653 er ideel til arbejde på både små og store byggepladser. Kranen kan køre med fuld last – selv i meget hårdt terræn og med hældninger på op til 4º. Med en bredde på kun 3 m under transport, kan undervognen udskydes op til en bredde på 4.5 m. Selve larvebåndet er 5.34 m langt og har skoplader på op til 800 mm, hvilket sikre et lavt tryk og optimal stabilitet.

Let at vedligeholde – maksimal kørselskomfort

Kranen er udstyret med en MAXCab kabine – automatisk aircondition, ergonomisk førersæde, kabinevip på op til 15º som standard. Med SENCON overvågningssystem af byrde samt kranens øvrige parameter, har kranføreren lejlighed til hurtigt at få løst eventuelle tilbagemeldinger fra systemet.
Der er let adgang til centralsmøring og øvrig vedligeholdelse samt den daglige service – alt er centralt placeret på kranen.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047