23948sdkhjf
Del siden
Annonce

R&D er kommet godt fra start i Aalborg

Ingeniørvirksomheden R&D har fået en god start på det nye Aalborg kontor, som nu har godt tre måneder på bagen. Der er stor efterspørgsel efter medarbejdernes kompetencer både hos nuværende og nye kunder.

Hos R&D er man ofte en del af krævende og teknisk udfordrende udviklingsforløb. Det gælder også for medarbejderne på kontoret i Aalborg, som i tæt samarbejde med R&Ds øvrige medarbejdere, løser opgaver for en bred vifte af kunder primært i offshore industrien.

”Vi oplever et rigtig godt samspil mellem de forskellige kompetenceområder, som vi i dag har in-house hos R&D,” siger afdelingschef Søren Schmidt Kellenberger fra R&D. ” I kraft af vores interne netværk af knap 60 kompetente og højt specialiserede ingeniører kan vi løse opgaver hos en bred vifte af kunder både on- og offshore.”

Struktur design
Medarbejdere på R&Ds kontor i Aalborg besidder primært kompetencer inden for struktur design. Det gælder både design og udvikling af nye stålkonstruktioner samt reparation af og ændringer på eksisterende konstruktioner. Efterspørgslen efter kompetencerne er massiv, og R&D oplever allerede nu et stort træk på afdelingens ressourcer.

Nye kunder
”Lige nu arbejder vores medarbejdere i Aalborg primært for nye kunder inden for vind- og anden vedvarende energi,” siger Søren Schmidt Kellenberger. ”Her er det primært vores kompetencer inden for struktur design som kommer i spil i opgaver vedrørende eksempelvis seafastening og grillage til installationsskibe. Design af rørbroer og offshore fundamenter til vindmøller er også eksempler på nye projekter, der er kommet ind, som en konsekvens af udvidelsen.”

Godt gang i 2015
Hos R&D har man også helt overordnet fået en rigtig god start på 2015 med mange spændende opgaver inden for eksempelvis testsystemer til vind-, olie- og flyindustrien, offshore struktur design og udfordrende udviklingsopgaver for flere, større danske industrivirksomheder. Hertil kommer mange interessante opgaver i pipelinen.

Åbne for nye folk
R&D er derfor interesserede i at ansætte nye medarbejdere, og håber med kontoret i Aalborg også at kunne tiltrække flere ingeniører fra det nordjyske. Det er en unik mulighed for, at ingeniører, som er uddannet på Aalborg Universitet, kan vende ”hjem”.
”Vi er meget interesserede i at høre fra de rigtige, potentielle medarbejdere,” siger COO Steen Rosenstand fra R&D. ”Det kan både være dem, som er under uddannelse, nyuddannede og de meget erfarne. Vi kan tilbyde spændende jobs til alle grupper, hvis de er blandt de dygtigste i branchen, og dermed kan være et solidt supplement til vores eksisterende kompetencer.”

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.047