23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny niveausensor med wire probe designet til montage på svært tilgængelige steder

Niveausensor LFP Cubic Rope fra SICK kombinerer guidede mikrobølgers fordele i nøjagtighed i alle medier med en wire probes fleksibilitet.

LFP cubic kombinerer kontinuerlig niveaumåling med niveau-detektion i én enkelt enhed. Niveausensoren der er slid- og vedligeholdelsesfri anvendes i metalcontainere og tanke i industrien, indenfor maskinbygning og værktøjsmaskiner.

Tilpasser sig måleopgaven
Måleprincippet af "guidede mikrobølger" gør niveauføleren uafhængig af påvirkninger relateret til installation, beholder og medie.
Sensoren er velegnet til næsten alle vand- og oliebaserede væsker, fx kølemidler, slibning og hydrauliske olier eller blandinger indeholdende affedtning og rengøringsmidler.
Wiren er fremstillet i rustfrit stål og fås i længder fra 1000 mm til 4000 mm. Desuden er den monteret til sensoren med en forskruning. Det giver mulighed for en optimal opsætning af sensoren hvor wiren kan afmonteres, forkortes, eller udskiftes.
LFP Cubic Rope er velegnet til temperaturer op til 100 °C og procestryk op til 10 bar. Sensoren har op til fire digitale udgange samt en analogudgang, som enten indstilles ved hjælp af en display-menu eller via IO-Link. Fordelen ved IO-Link er, at parametreringen foretages i maskinens styring, så alle sensorer kan overvåges og ændres fra ét centralt sted. Står maskinen for eksempel i et andet land, tillader IO-link styringer med webinterface, at fjernstyre de enkelte sensorer.

Nøjagtig - selv i tilfælde af skum
LFP Cubic rangerer blandt de mest nøjagtige målesystemer i sin klasse. Målenøjagtigheden er selv ved skumholdige væsker på +/- 5 mm, hvilket er en værdi der ellers kun opnås ved betydeligt dyrere niveaumålesystemer. De robuste målinger betyder, at niveausensorens opsætning ikke behøver at blive rekonfigureret, når de fysiske egenskaber af væsker ændres.

Mere information
Kontakt SICK på tlf. 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047