23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM Workflow Certificering – få ledige pladser

Nohr-Con udbyder i samarbejde med BIM Equity en BIM Workflow Certificeringsuddannelse. Første modul starter tirsdag 24. marts, og der er stadig ledige pladser.

Efter uddannelsen starter d. 24. marts, starter nye moduler med ca. 14 dages mellemrum. Forløbet afsluttes d. 9. juni og efter gennemført uddannelse opnår kursisterne certificering som BIM Workflow Professional.

Uddannelsen giver indblik i en bred vifte af digitale værktøjer og metoder - trin for trin lærer du, at bruge BIM og 3D-værktøjer igennem hele byggeprocessen – fra IKT-kravstillelse, projektering, kvalitetssikring, udførelse og drift.

Uddannelsen er både teoretisk og praktisk, og i løbet af uddannelsen får du prøvet kræfter med laseropmåling, MEP-modellering, visualisering, mængdeudtræk, afprøvning i OpenBIM Studio, model check, projektweb, tablet viewers, kalkulation og Facility Management.

Der bliver rig mulighed for selv at arbejde med værktøjerne og egne BIM-projekter.

Kursisterne får blandt andet indblik i:
• Open BIM, IKT, IFC, BCF og klassifikation
• BIM-modellering, projektering, visualisering, opmåling mv.
• Kvalitetsstyring og koordinering
• Mængder og planlægning/styring i projektweb
• BIM-baseret drift og vedligehold (Facility Management)


Formålet med BIM Workflow Certificeringen er at sikre byggeriets parter en efteruddannelsesstandard for digitalt byggeri, der klæder virksomheder og medarbejdere på til at integrere BIM i alle dele af byggeprocessen.

BIM Workflow Certificering er både en uddannelse for virksomheder, som gerne vil i gang med at integrere BIM i arbejdsprocesser, og til dem som allerede er i gang, men som gerne vil mere i dybden, videreudvikle deres arbejde og inddrage flere aspekter i et samlet BIM Workflow for gøre BIM til en integreret del af den digitale byggeproces.

Download en kort beskrivelse af certificeringsprogrammet som PDF her

Tilmeld dig certificeringen eller udvalgte kurser her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047