23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt intensivt Nohr-Con-kursus om Vindmøller fra A-Z

Et af de mange nye kurser Nohr-Con introducerer i 2015 er "Vindmøller fra A-Z", hvor deltagerne får en grundlæggende gennemgang af de vigtigste regler på området fra projektstart til -slut.

Kursusbeskrivelse:
I forbindelse med udvikling af vindmølleprojekter kommer du i processen i kontakt med rigtige mange forskellige retsområder. Med udgangspunkt i en tidslinje for et typisk vindmølleprojekt på land vil du som deltager på kurset få en indføring i projektets forløb fra start til slut:

Fra sikring af jordrettigheder, tilvejebringelse af plangrundlag, kontraktindgåelse, finansiering mv., over den videre myndighedsbehandling, opfyldelse af værditabs- og køberetsordningen, til opstillingen af vindmøllerne og efterfølgende spørgsmål, herunder regulering af erstatningen til naboerne i henhold til værditabsordningen.

Vi vil på dette Nohr-Con-kursus inddrage konkrete eksempler på kontrakter og finansieringsforslag mv. samt en stor del praksis fra domstole, taksationsmyndigheder og klagenævn. Vi bruger også meget gerne dine egne erfaringer i undervisningen.

Målgruppe:
Alle med interesse for vindmølleprojekter, herunder projektudviklere, myndigheder og rådgivere for disse.

Undervisere:
Jakob Østervang, Partner, Bech-Bruun advokatvirksomhed
Tine Lundin Jacobsen, Advokat, Bech-Bruun advokatvirksomhed

Se program, pris og tilmelding på Nohr-Con’s hjemmeside her

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.031