23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opbyg komplekse redundante netværk med Turbo fleksibilitet

Turbo Chain™, den ultra-fleksible teknologi, som tilbyder ubegrænsede udvidelser af redundante netværk, er den perfekte tilpasning til store distribuerede netværk.


Fleksibel og udvidelsesmulig redundans
Med MOXA's Turbo Chain vil netværksingeniører have en stor fleksibilitet til at konstruere enhver type af redundant topologi med et minimum af ressourcer og besvær ved bare at linke Turbo Chain til det Ethernet-baserede netværk. Turbo Chain tillader ubegrænsede netværksudvidelser og netværksingeniører behøver ikke at gennemgå irritationsmomenterne ved rekonfigurering af de eksisterende netværk, men bare benytte Turbo Chain til at øge størrelsen af de redundante netværk.

Fast recovery mekanismen

Turbo Chain er i stand til at modstå netværksfejl; så hvis et link i et netværk fejler, så vil Turbo Chain øjeblikkeligt aktivere den blokerede sti, således at datastrømmen kan fortsætte og det med en recovery time på mindre end 20 millisekunder! Derudover kan Turbo Chain benyttes med andre protokoller, så som RSTP, STP og MOXA’s Turbo Ring.

Kosteffektiv opbygning af netværk

Turbo Chain tilbyder kosteffektive konfigurationer på grund af at forbindelsen til forskellige redundante netværk kan opnås direkte uden nogen form for ringkobling. Denne type af opbygning er ideel for applikationer med kablingsproblemer eller budgetbegrænsninger, men hvor der stadig kræves netværksredundans.

For yderligere information kontakt Jan Sørensen, email. jcs@metric.dk eller på tlf. 70 300 310

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031