23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Varmepumpe halverer udgiften til opvarmning

- Jeg valgte VS Automatic fordi jeg i forvejen er alarm kunde, og der ydede de en rigtig god service.

- Jeg valgte VS Automatic fordi jeg i forvejen er alarm kunde, og der ydede de en rigtig god service. Jeg forventede derfor, at servicen ville være den samme - og det må jeg sige, at den er. Man bestiller en vare, og de er hurtige til at levere og installere - og de går ikke før de ved, at det virker.

Jesper Juliussen, indehaver af Fri Cykler på Smedegade i Horsens, forventer at spare halvdelen af varmeudgiften efter at have installeret en varmepumpe. - Vi valgte en varmepumpe fordi den giver bedre indeklima i forhold til den tidligere varmekilde. Når vi kommer om morgenen, kan vi indstille varmepumpen til en fast temperatur, på den måde har vi en god temperatur fra starten - i stedet for som før med en blæser vi satte ind til strøm. Den er dyr i drift, og vi skulle først vente 15-20 minutter, inden den begyndte give noget varme, siger han.

- Vi kunne straks mærke det på værkstedet. Nu kommer vi til en arbejdsplads, der fra starten og indtil vi går hjem, har en behagelig temperatur. Og så er det en meget stor besparelse. Vi sparer det halve i forhold til den gamle varmekilde, hvor vi havde en maskine, der brugte 9 kWh i timen, hvilket svarer til ca. 20 kr. i timen til strøm, da en kWh ca. koster 2 kr. - og den stod bare og blæste. Nu har vi en helt anden duft, et helt andet og behageligt klima på værkstedet. Vi kan både mærke og dufte en stor forskel i forhold til den før. Ham der stod ved siden af den gamle havde det jo meget varmt. Nu bliver varmen fordelt ud over hele lokalet, fordi varmepumpen giver en meget bedre cirkulation.

Bedre indeklima er ren "win-win"
- Varmepumpen starter en time før vi kommer om morgenen, og så lukker vi ned kl. 18. Det er jo behageligt. Det er ren luft, den suger udefra og omdanner kulde til varme. Så det har også noget med miljø at gøre. Vi får en friskere og renere luft, da den også suger ud, derudover får vi også en mere konstant temperatur. Så det er en ren "win-win" løsning, vi har fået leveret af VS Automatic, siger Jesper Juliussen fra Fri Cykler i Horsens.
Han anslå samtidig sin årlige besparelse til varmeregningen til mindst 6.000 kr.

- Montøren var meget engageret, og fortalte om både fordele og ulemper - dog kan vi i dag kun se fordelene. En af fordelene er at vi allerede inden for 3 år har tjent anlægget ind. Montøren anbefalede mig faktisk, at vælge et større anlæg en jeg havde i tankerne. Varmepumpen vi endte med kan dække op til ca. 100 m2, og værkstedet er ca. 60 m2. Et mindre anlæg, som jeg havde i tankerne, ville hele tiden skulle arbejde 100 %, og ville så måske alligevel ikke opfylde kravene fuldt ud. Så jeg betalte 2.500 kr. ekstra for den større model og de penge er rigtig godt givet ud. Den har kapaciteten til virkelig at kunne varme op, hvis der er behov for det - f.eks. på en kold vinterdag, siger Jesper Juliussen.

Jesper valgte samtidig, at købe et serviceabonnement, hvor VS Automatic servicerer anlægget en gang om året. Med abonnementet har Fri Cykler nu også en udvidet garanti fra VS Automatic, serviceabonnementet giver nemlig 5 års garanti på varmepumpen.

Se vores udvalg af Bosch og Panasonic varmepumper i webshoppen.

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.093