23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tinytag Ultra Radio datalogger

Gemini har netop frigivet deres nye TinyTag Ultra Radiologgere. Dataloggerne er yderst velegnet til indendørs målinger hvor download af data kan tidskrævende, eller hvis data skal kunne hentes når man vil.

Den nye serie er baseret på samme princip som deres allerede eksisterende radio dataloggere. Den nye serie har en lav profil og et kompakt design, som gør dem yderst velegnet til forskellige indendørs målinger.

Ultra Radiologgerne fås i modeller som kan måle temperatur, fugt, spænding, strøm, samt at tælle pulser. Enhederne fås som batteri drevet med alkaline batterier, eller med ekstern strømforsyning.

Ultra Radiologgerne er velegnet på lokationer med mellem eller mange målepunkter. Det trådløse design gør det nemt at indhente måledata. Systemet er opbygget som et MESH netværk, hvilket vil sige, at system finder nye veje at kommunikere, hvis en trådløs forbindelse fra en datalogger til en anden blokeres. Ultra Radiologgerne kan fjernes eller tilføjes uden at ændre andet i netværket.

Alarmer kan sendes via email, så der kan tages aktion på fejlsituationer med det samme.

TinyTag Ultra Radiologgerne er direkte kompatible med deres eksisterende trådløse serie(udendørs), og de kan blandes vilkårligt i systemet.

Læs mere om Gemini dataloggere her

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.031