23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan tager byggeriet nemmest samfundsansvar?

Bygherreforeningen og Realdania har lanceret et nyt charter, der skal løfte byggebranchens arbejde med at tage samfundsansvar. Hør mere om dette på IBC Euroforums konference den 21. og 22. januar 2015

Bygherreforeningen og Realdania har udviklet charteret med bidrag fra brancheorganisationer og i dialog med mere end 50 af byggeriets førende virksomheder.

Hvad betyder charteret for branchen?
På IBC Euroforums konference Juridiske udfordringer i bygge & anlæg vil advokat og partner Claus Berg, som er rådgiver til charteret, indvie deltagerne i charterets principper, og hvilken betydning det har for byggeriet.

Mange virksomheder i branchen er usikre på, hvordan de håndterer de risici i forhold til samfundsansvar, der følger med bygge- og anlægsprojekter. Risici der kan spænde fra underbetaling af arbejdskraft til dårlig nabodialog. Derfor har vi taget initiativ til at skabe et charter som en fælles ramme for samarbejde på tværs af branchen,« siger Henrik L. Bang, direktør i Bygherreforeningen.

... og mange andre vinkler på samfundsansvar
I forlængelse af konferencens fokus på samfundsansvar, som også omfatter bæredygtighedscertificering og totaløkonomi, er en indlægsrække og debat om sociale klausuler & kædeansvar.

Talerne på konferencen repræsenterer dygtige aktører inden for bygge & anlæg – fra entreprenører, bygherrer, myndigheder, rådgivere til erfarne juridiske eksperter. Emnerne vil spænde over de mest aktuelle udfordringer, som branchen oplever.

EARLY BIRD: Tilmeld dig senest 12. december og spar kr. 2.000,-
Normalpris kr. 14.995,-. Ved tilmelding senest 12. december: kr. 12.995 ekskl. moms.

Læs mere om konferencen
Download program
Tilmeld dig konferencen

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.046