23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PFERD ergonomics – reducerer vibrationer, partikeludledning og støj!

Det er ikke længere nok, at slibeprodukter og maskiner kan tilføre industrien større produktivitet. Det er mindst lige så vigtigt at se på maskinernes og slibeprodukternes ergonomiske egenskaber

AVN Teknik har netop udsendt brochuren PFERD Ergonomics.

Sundt arbejdsmiljø
Formålet med brochuren er at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø i industrien, hvor der er risiko for belastende påvirkninger ved slibning.

Det er ikke længere nok, at slibeprodukter og maskiner kan tilføre industrien større produktivitet. Det er mindst lige så vigtigt at se på maskinernes og slibeprodukternes ergonomiske egenskaber, ifølge slibekonsulent Michael René Jensen.

Produktivitet og ergonomi
”Det gælder om at skabe et effektivt arbejds-flow og ideelle arbejdsforhold for medarbejderne, som betjener maskinerne og anvender slibeprodukterne, så risikoen for eventuelle skader undgås. Jeg har selv arbejdet på Lindøværftet og slebet diverse maskinsektioner med bl.a. kopsten, lamelskiver, fiberskiver, skæreskiver og skrubskiver, og det er fysisk hårdt. Kroppen udsættes dagligt for mange påvirkninger, f.eks. vibrationer, partikeludledning og støj under slibeprocessen. Det er derfor, at det er så utroligt vigtigt, at maskinerne og slibeprodukterne ikke kun er produktive, men også er optimale at arbejde med, når det kommer til ergonomi”.

PFERD Ergonomi - NYHEDER
Slibeproducenten PFERD har indbygget en række ergonomiske tiltag i PFERDs nye slibeprodukter, f.eks. hårdmetalfræsestifterne - INOX, som er velegnet til fræseoperationer så som afgratning og afrensning af svejsninger. Fræsestifterne udmærker sig ved signifikant lavere vibration og støj ved indgreb. Vibrationer kan føre til fænomenet ”hvide fingre”, ledskader og følelsesløse fingre.

PFERDs højtydende skæreskiver er også medvirkende til at forbedre arbejdsforholdene, da skæreskiven er effektiv, men samtidig har vibrationer under 5m/s² og afgiver mindre støj.

Det samme gør sig gældende for den patenterede slibeskive CC Grind Solid, som er ideel til slibning af stål- og rustfrit stål. CC Grind Solid afgiver et minimum af støj, vibrationer og partikeludledning. CC Grind Solid kræver også et minimum af tryk under selve slibeprocessen, da skiven er ekstrem aggressiv, hvilket skåner belastningen på skuldre og arme.

Lamelskiven Polifan Strong Freeze kan med de patenterede og specielt designede lameller garantere lang levetid med minimum af påvirkning.

TEST - for støj, partikeludledning og vibrationer!
PFERD tænker kontinuerligt ergonomi ind i deres slibeprodukter og har et omfattende test-center, hvor slibeprodukterne testes og måles minutiøst for netop vibrationer, udledning af partikler og støj. PFERDs slibepodukter optimerer ikke kun slibeprocessen, men kan også optimere selve arbejdsprocessen for brugeren, som anvender PFERDs slibeprodukter.

Kontakt PFERD forhandlere eller AVN Teknik slibespecialist - hvis du vil opnå bedre arbejdsmiljø!
Hvis du vil vide mere, så kontakt slibekonsulent, Michael René Jensen, på tlf.21 20 22 01 eller én af vores mange PFERD forhandlere!

AVN Teknik henviser til nærmeste forhandler på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.048