23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu er det endnu nemmere at bygge lavspændingstavler med

Power Management-virksomheden Eaton har nu udført en række vigtige opgraderinger og forbedringer af Tabula-tavlesystemet.

Tabula dækker hele spektret fra største hovedfordeling til mindste underfordeling samt Motor Control Centre, og styre- og kontroltavler, opbygget i enten fast, plug-in eller i draw-out udførelse, med mange kombinations muligheder af de enkelte enheder.
Dette suppleret med unikke skinnesystemer designet og forberedt for fremtidig udbygning, idet enhver udvidelse kan udføres med de samme dele og principper, som anvendtes ved bygningen af tavlen.

Tabula-tavlesystemet giver brugerne mange valgmuligheder og stor fleksibilitet, så der kan tilbydes tavler der imødekommer den enkelte kundes krav. Systemet gør det muligt at bygge enheder med en intern opdeling fra Form 1 til Form 4. Primære samleskinner kan leveres med en mærkestrøm på op til 7800 A, og en nominel korttidsstrøm på op til 120 kA.

Tabula er allerede en populær løsning blandt tavlebyggere og systemintegratører, som har brug for en dokumenteret, fleksibel og omkostningseffektiv løsning til opbygning af lavspændingstavler. Nu er systemet blevet yderligere forbedret med nye funktioner, som fuldt ud er i overensstemmelse med den seneste IEC 61439 standard.
Forbedringerne indebærer en opgradering af og nemmere bestilling af draw-out enheder samt nye lodrette skinneløsninger.

Draw-out indgår som en vigtig del af Tabula-systemet og er nu blevet endnu nemmere at implementere takket være færre dele, færdigpakkede sæt samt et nyt isoleret afskærmningssystem mod fordelingsskinnerne. Det betyder samlet set lettere bestilling og håndtering og ikke mindst reduceret montagetid.

Som en yderligere sikkerhed kan der nu leveres shutters således, at tilslutningen for hovedkontakterne er totalt afskærmet når draw-out indsatsen er udtaget.
Udover de allerede nævnte forbedringer er der udført diverse design ændringer, som f.eks. et nyt frontlukke.

I forbindelse med indbygning af større maksimalafbrydere samt luftafbrydere har Eaton udviklet en lodret skinneløsning med isolerede skinner på enten 2 x 30 x 10 mm eller 2 x 60 x 10 mm. Denne løsning gør det muligt nemt at tilslutte afbryderne til de primære vandrette skinner uden at skulle bukke eller bore huller i kobberskinnerne.

Eftersom IEC 60439-standarden for lavspændingsenheder snart udgår, har Eaton truffet alle nødvendige forholdsregler for at sikre, at Tabula-systemet og den understøttende dokumentation fuldt ud overholder den seneste standard for lavspændingstavler, IEC 61439. Dette betyder, at forudsat at brugerne af Tabula-systemet følger producentens retningslinjer, kan de være sikre på, at alle væsentlige lovbestemmelser opfyldes.

Du kan få flere oplysninger om Eaton på www.eaton.dk

Eaton
Generatorvej 8C
2860 Søborg
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10130352
P nummer: 1008653328

Kontaktperson

JG
Jette Grønberg
Marketing Manager
+45 40947297 jettegronberg@eaton.com

Send til en kollega

0.047