23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye effektive elmålere

Kom forbi stand C3106 på EL & TEKNIK og hør om ABB's nye effektive elmålere

ABB’s nye EQ-elmålere er primært beregnet som fordelingsmålere og udgør en hel ny løsning for energimåling. Målerne er designet til montering på DIN-skinne samt for anvendelse i DIN-kapsling, og de er udstyret med et pixel-orienteret display med mange funktioner.

Elmålernes pixel-orienterede display sikrer, at informationerne fremstår som letforståelige og tydelige. Det er nemt at navigere rundt på displayet via trykknapper på fronten af måleren. Målerne er udstyret med instrumenteringsfunktioner, som gør dem i stand til at registrere vigtige elektriske data, såsom aktiv energi, reaktiv energi, strøm, spænding og harmoniske strømme. EQ-målerne har også indbygget ur og kan håndtere op til fire forskellige tariffer. Målerne har desuden et bredt driftstemperaturområde.

For at sikre at kalibrering og verificering af EQ-målerne opfylder MID-kravene (Measuring Instruments Directive) har ABB deres eget akkrediterede kalibreringslaboratorium. De nye EQ-målere har et meget lavt energiforbrug og fås i forskellige versioner for direkte tilslutning eller transformertilslutning.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.031