23948sdkhjf

ABB A/S

ABB er førende inden for kraft- og automationsteknologier, der forbedrer forsynings- og industri- virksomheders ydeevne med mindst mulig påvirkning af miljøet.

ABB er organiseret i 4 divisioner svarende til de kunder og industrier vi betjener:

Electrification Products: Fremstiller lavspændingsmaksimalafbrydere, afbrydere, kontrolprodukter, indkapslinger og kabelsystemer til at beskytte mennesker, installation og elektronisk udstyr for elektrisk overbelastning.
Divisionen udvikler også KNX-systemer, der integrerer og automatiserer bygningsinstallationer, ventilationssystemer, samt sikkerhed og data i kommunikationsnetværk. Divisionen har desuden et komplet udvalg af mellemspændingsprodukter.

Discrete Automation and Motion: Divisionen tilbyder produkter, løsninger og tjenester, der øger produktiviteten og energieffektiviteten. Motorer, generatorer, drev, power electronics og robotter sikrer konstant bevægelse i en bred vifte af automatiseringapplikationer.
ABB her en førende position indenfor vind og et bredt udbud indenfor sol supplerer divisionens industrielle fokus.

Process Automation: Proces Automation er ansvarlig for udvikling, produktion, markedsføring, salg og servicering af produkter og integrerede løsninger til styring, overvågning og optimering af processer.
Divisionen er ansvarlig for løsninger til olie og gas, kemi og farmaci, fødevarer, papir, marine, minedrift, metal, cement mm.

Power Grids: Power Grids divisionen er verdens førende leverandør af power og automationsprodukter, systemer og serviceløsninger på tværs af både produktion, transmission og distribution. Power Grids servicerer både forsynings-, transport- og infrastruktursektorerne – både direkte og via channel partnere. Divisionen er fokuseret på at løse nøgleområder som integration af vedvarende energi, voksende netværkskompleksitet, grid-automatisering, og Microgrids. Power Grids tilbyder også en bred vifte af rådgivning, service og managementløsninger baseret på en livscyklustilgang.

Fakta om ABB A/S

Adresse
ABB A/S
Meterbuen 33
2740 Skovlunde
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 4450 4450

Fax: +45 44504460

CVR nummer: DK31371716

P nummer: 1002887225

Ansatte: 500

Certifikater: TÜV

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ann-Dorthe Lind
Direkte telefon: +45 44504045

Lars M. Poulsen
Stilling: Marketingschef

Maj-Britt Balsby
Afdeling: Automation Products
Stilling: Head of Sales
Direkte telefon: +45 6547 7311

Marianne Holstein
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 44504303

Send til en kollega

0.237