23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Signaltårne og signallamper

Se og hør om signaltårne og signallamper på ABB's stand C3106 på EL&TEKNIK. Signaltårnene K70 og signallamperne KSB omfatter et bredt udvalg af signalelementer i alle spændinger og med løsninger til alle applikationer.

K70-signaltårne
Signalelementerne monteres hurtigt ved hjælp af bajonetfatning, og det er nemt at udskifte pærerne i de enkelte moduler, da det ikke kræver værktøj. Konceptet er fleksibelt, hvilket betyder, at signalelementerne kan kombineres, så de passer til de enkelte applikationer. Det er muligt at kombinere op til 5 forskellige elementer og op til 10 elementer med beslag for 2-sidet montering.
En væsentlig egenskab er også den høje beskyttelsesklasse, som for de optiske og auditive signalelementer er på IP54. LED-elementerne udmærker sig desuden ved deres lange levetid.

KSB-signallamper
Disse produkter er udført i et vandalsikkert design og modstår enhver mekanisk og naturlig påvirkning både indendørs og udendørs. KSB-signallamper er fremstillet af en robust polykarbonat, som kan modstå påvirkninger op til 20 joule, og beskyttelsesklassen er på IP65.

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.032