23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hardis rullende synshaller

Hardi og Sanistål samarbejder om indretning af special-trailer til syn af sprøjtemaskiner

”Udstyr til 250.000 kroner skal ikke bare kastes op på ladet af en bil”, mener Jørgen Thomsen fra sprøjteproducenten Hardi. Det begyndte i Bruxelles for nogle år siden. Her vedtog EU, at sprøjtemaskiner, der anvendes til erhverv, skal synes jævnligt. Og de regler er nu trådt i kraft i Danmark.

En ny idé fødes
"Her var et område, hvor vi kunne hjælpe vores forhandlere", forklarer Jørgen Thomsen, som er servicemanager hos Hardi. Hardi har siden 1957 produceret sprøjter til blandt andet landbruget og har stor erfaring med at teste produkterne. Dels testes de nye sprøjter, inden de forlader fabrikken, dels stilles testudstyr til rådighed for landmændene, der med jævne mellemrum får synet tilstanden på deres eksisterende sprøjter. Det var derfor oplagt for Hardi at udvikle et færdigt koncept med testudstyr, der opfylder de nye lovkrav.

Hos Hardi er servicemanageren dog ikke vild med tanken om at smide det dyre udstyr op på et lad og køre af sted til landmændene. Han får derfor den idé at kontakte Sanistål, som man i forvejen har et fint samarbejde med. Gennem sin Sanistål-kontaktperson bliver Jørgen Thomsen sat i forbindelse med Sanistål Bilindretning og præsenterer dem for opgaven med at indrette en trailer til testudstyr:

"Vi efterspørger en praktisk løsning, som præsenterer tingene på en ordentlig måde, når man kommer ud til en kunde og skal syne sprøjter. Det må ikke se rodet ud, og det skal være praktisk anvendeligt for den mand, der skal syne".

En kreativ løsning
Hos Sanistål Bilindretning havde de ingen erfaringer med at udvikle trailerløsninger, men tog udfordringen op. Og Jørgen Thomsen og Hardi er heldigvis yderst tilfredse med Saniståls forslag til både opbevaring og transport af det kostbare udstyr:

"De var lige det mere kreative end konkurrenterne om at finde en løsning. Vi har for eksempel nogle stiger, der skal opbevares i den trailer, og det var nok det, der gjorde udslaget. De kunne i den grad tænke kreativt og finde en smart løsning."

Hardi fik leveret de første fem trailere i februar, hvor de blev præsenteret for et indbudt publikum i Frøslev på Sjælland.

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.031