23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VSM slibebredbånd i aktion, under årets VTM messe i Odense, den 1.-4. april!

Rønde Industriteknik anvender VSM bredbånd, på den nyeste Costa MD4CCV 1150 slibe- og afgratningsmaskine, når det går løs i Odense Congress Center den 1. til 4. april, under årets metalbearbejdningsmesse VTM 2014.

VSM slibebredbånd
Interesserede besøgende kan se, hvordan Costa maskinen både kan afgrate og fjerne skarpe kanter på aluminium og rustfrie emner ved brug af VSM slibebredbånd, på Rønde Industritekniks stand C-5149.

Unikke egenskaber = optimal slibeproces
Ifølge slibekonsulent Michael René Jensen, fra AVN Teknik, så er det unikke ved VSM bredbåndet XK760X båndets aggressive materialefjernelse og evnen til at bibeholde køligheden under slibningen. Bredbåndet transporterer ikke varmen ned i emnet, så farven på emnet forbliver uændret, og slibespånerne transporteres effektivt væk, uden at standtiden forringes. Det skyldes den selvskærpende specialbinding af keramikkornene, som har en fremragende vedhæftning på slibebredbåndet.
Kornene regenererer løbende nye generationer af korn, og derved sikres en kontinuerlig frigivelsesproces af skarpe skærekanter, som giver den optimale slibeproces.

Fordobling af standtid og 30% højere ydelse
VSM bredbåndet XK760X har kørt op mod konventionelle zirkonbånd, og resultatet var en fordobling af standtiden, og bredbåndet fjernede samtidigt 30% mere materiale. Bredbånd med slibekorn af materialet Zirkonia sløves af slibningen, så enheden hurtig bliver kassabel.

Costa maskinen anvender også VSM bredbånd på standen, når der skal fjernes oxygenbelægning på sort plade og foretages finslibning af pladeemner m.m., fremhæver Rønde Industriteknik.

Costa afgrate- og slibemaskiner
Rønde Industriteknik vil benytte VTM messen til at demonstrere Costa programmets maskiner og informere om, hvordan man sikrer både effektiv, fleksibel og god økonomi med afgrate- og slibemaskinerne.

Interesserede i VSM bredbåndene med keramikkorn, som anvendes på Costa maskinerne, kan kontakte AVN Teknik eller slibespecialist Michael René Jensen på tlf. 70 20 04 11!


AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047