23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AquaTRUE gearhead til de mest krævende applikationer i levnedsmiddel- og medicinalindustrien!

Konstruktionen er udført i AISI 304, som gør den perfekt til håndtering af fødevarer, da materialet eliminerer enhver form for rust eller korrosion og er i stand til at håndtere kaustiske rengøringskemikalier og vaskeanlæg m.m.

Komponenter til bl.a. levnedsmiddel- og medicinalindustrien
ThomsonLinear har mangeårig erfaring og ekspertise inden for komponenter til bl.a. levnedsmiddel- og medicinalindustrien og har markedets største udvalg inden for lineære komponenter til netop det segment. ThomsonLinear har stor erfaring med kundetilpassede specialløsninger, som kan opfylde kundernes ønsker om at nedbringe omkostningerne til vedligeholdelse og installation uden at gå på kompromis med levetiden og bedst mulig tolerance.

Nyhed
ThomsonLinear lancerer AquaTRUE gearhead, som er specielt designet til at opfylde de strenge krav til applikationer, der anvendes til håndtering af fødevarer f.eks. ved emballering og andre former for håndtering.
AquaTRUE gearhead konstruktionen er udført i materialet AISI 304 rustfrit stål, som gør den perfekt til håndtering af fødevarer, da materialet eliminerer enhver form for rust eller korrosion, og er i stand til at håndtere kaustiske rengøringskemikalier samt højtryks- og vaskeanlæg.

IP69K beskyttelse
AquaTRUE er udviklet til at være placeret, hvor som helst, uanset de ydre faktorer og eliminerer derfor udgifterne til yderligere investeringer i komponenter, som afskærmning eller mekaniske transmissioner. AquaTRUE leveres med op til IP69K beskyttelse, en tæthedsgrad, som også gælder både in-put og out-put flangerne.

Glat og rundt gearhus - uden samlinger eller hjørner
AquaTRUE har et lasergraveret typeskilt og et glat og rundt gearhus, designet uden samlinger eller hjørner, der ellers danner grobund for, at bakterier kan samle sig.
Ovenstående gør AquaTRUE meget let at rengøre og dermed perfekt i enhver form for miljø, hvor der indgår spuling og højtryksrengøring.

Sortiment
AquaTRUE fås i størrelserne: 60 mm, 80 mm, 120 mm, 160 mm og har en momentkapacitet på op til 876 Nm. AquaTRUE gearhead leveres som standard med NSF / ANSI 169 certificering.

For yderligere information kontakt AVN Teknik tlf. 70 20 04 11

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.078