23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tage Kristensen A/S løfter 130 tons med ny mobilkran

Transportvirksomheden Tage Kristensen A/S føjer nu endnu en løftestærk mobilkran til maskinparken.

Den nye fuldhydrauliske og terrængående mobilkran løfter 130 tons, og er leveret af UN Mobilkraner, som forhandler og servicerer mobilkraner i hele Skandinavien.

God service er altafgørende
Den nye mobilkran er en Grove 5130-2, og det er første gang, at Tage Kristensen A/S køber en Grove kran. Virksomhedens øvrige tre mobilkraner er alle fra Terex Demag, men kranoperatør Kurt Kristensen er yderst positiv over for det nye indkøb. ”UN Mobilkraner håndterer servicen på Grove kraner i Danmark og Sverige. De er kendt for at have en stærkt serviceenhed, og det var en væsentlig årsag til, at vores valg faldt på en mobilkran fra Grove”, fortæller han. UN Mobilkraner har altid reservedele på lager på hovedkontoret i Sorring ved Silkeborg, og virksomhedens kranmontører kan tilkaldes via den døgnbemandede vagttelefon, så Tage Kristensen A/S og øvrige kunder ikke skal vente længe, før deres kraner igen kører optimalt i tilfælde af nedbrud.

Mere en 20 års erfaring
En mobilkran er ofte en skræddersyet løsning til den enkelte kundes behov, og det kræver erfaring og specialviden at kunne levere. Det kan UN Mobilkraner, og hos Tage Kristensen A/S har man store forventninger til den nye samarbejdspartner. ”UN Mobilkraner har virkelig gjort et stort stykke arbejde gennem hele processen fra aftaleindgåelse til levering. Det er vores opfattelse, at de har sat sig grundigt ind i vores virksomhed, og de har leveret en kran, som dækker alle vores behov”, fortæller Mark Kristensen, direktør hos Tage Kristensen A/S. UN Mobilkraner blev stiftet i 1988 og har dermed opbygget mere end 20 års erfaring med salg og kranservice inden for ikke kun Grove, men også andre typer og fabrikater.

En samlet pakkeløsning
Før Tage Kristensen A/S var klar til at tage den nye kran i brug, mødtes begge parter på fabrikken til en grundig instruktion i kranens funktionalitet. Her blev alle funktioner præsenteret og gennemtestet for at sikre Tage Kristensen A/S’ kranoperatører de bedste forudsætninger for at betjene kranen. ”Vi oplevede UN Mobilkraners leveringsset-up som meget professionelt. Ud over fabriksgennemgangen fik vores kranoperatør også en todages skoling i Sorring, som var inkluderet i det samlede tilbud”, fortæller Mark Kristensen.

Ny mobilkran allerede fuldt booket
Grove 5130-2 er en klassisk all-round kran, og hos Tage Kristensen A/S er den nye mobilkran allerede booket et helt år frem. Servicering på vindmøller er et stort og stadigt voksende forretningsområde for Tage Kristensen A/S, og i det næste år vil den nye Grove 5130-2 fungere som hjælpekran til rejsning af store vindmøller. Fremadrettet vil mobilkranen også komme til at varetage forskellige løft inden for byggeri, montage og industri.

For yderligere information,
kontakt gerne

Jørgen Andersen
Salgschef, UM Mobilkraner
Tlf. +45 2040 9918

Mark Kristensen
Direktør, Tage Kristensen A/S
Tlf. +45 4072 1350

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

NHJ
Niels Hoffmann Jensen
Direktør
nh@unmobilkraner.com

Send til en kollega

0.047