23948sdkhjf
Del siden
Annonce

M12 stik for fieldbus-systemer og færdige løsninger til Sercos og EtherCAT

Med Sercos III kommunikerer enhver automationskomponent via et fælles ethernet-baseret netværk.

Nye M12 fieldbus-stik fra ESCHAESCHA udvider sit program af M12 stik for fieldbus-systemer og har nu også færdige løsninger til Sercos og EtherCAT med i sit produktprogram. Du finder nu den rigtige løsning til en lang række protokoltyper.
Sercos
I de senere år har Sercos udviklet sig til en universelt accepteret realtids-kommunikationsstandard for krævende og præcise applikationer. Den tredje generation i Sercos familien – Sercos III – er baseret på standard-Ethernet og gør det muligt at kombinere udstyr af forskellige fabrikater. Med Sercos III kommunikerer enhver automationskomponent, såsom styringer, servodrev og decentralt I/O via et fælles ethernet-baseret netværk. Transmissionshastigheden er 100 MBit/s.
For en sikker og industrielt udviklet forbindelse mellem de enkelte komponenter tilbyder ESCHA Sercos kompatible tilslutningskabler med en kabelkvalitet passende til kabelkæder (PUR) i kategori Cat5e i M12 design (4-pin, hanstik, lige/vinklet) og RJ45 design (4-pin/8-pin, hanstik, egnet til multiport switches). På grund af sin høje kvalitet garanterer ESCHAs produkter optimal udnyttelse af netværket.
Når det gælder den nødvendige afskærmning af fieldbus-stik, satser ESCHA på sin egen udvikling af sin patenterede 2SSK-teknologi. Med dette metal-afskærmningskoncept foregår tilslutningen af skærmen ikke ved at krympe skærmforbindelsen på ledningen, men derimod ved en pålidelig krympning med selve skærmhuset. Den afsluttende to-komponent-overstøbning garanterer, at M12 stikket opfylder kravene indenfor beskyttelsesklasserne IP67, IP68 og IP69K.
EtherCAT
Også det nye M12 program til EtherCAT applikationer profiterer af ESCHAs 2SSK-teknologien. Udover tilslutningskabler i typerne M12x1 (4-pin, hanstik, lige/vinklet) og RJ45 (4pin/8pin hanstik, egnet til multiport switches) kan man til EtherCAT også få M8 tilslutningskabler (4-pin hanstik/hunstik, lige/vinklet). Disse kan efter ønske bestykkes med PUR-ledning egnet til kabelkæde eller en PVC-ledning. Begge ledningskvaliteter opfylder kravene for kategori Cat5.
UL-godkendelse
Siden udgangen af maj 2012 er de skærmede varianter af M8x1 og M12 x1 stikkene fra ESCHA UL-godkendte. I kombination med de ligeledes UL-godkendte PUR-ledningskvaliteter til Sercos og EtherCAT opfylder den nye produktfamilie kravene fra det Nordamerikanske marked (USA og Canada).
Ønsker du yderligere information og materiale om ESCHA M12 Field-bus stik,
kontakt Hans Følsgaard A/S på telefon 43208600 og spørg efter automationsgruppen.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.047