23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MaxxTor bit og BitBuddy – et uovervindeligt team

Med MaxxTor og BitBuddy tilbyder Wiha et innovativt system med gode brugerfordele. Maxx levetid og Maxx effektivitet i bit opbevaring gør duoen et til enestående team, som ikke bør mangle i din værktøjskasse.

Med MaxxTor bits kan Wiha Werkzeuge GmbH præsentere den næste generation af torsion bits. Det nye sortiment kan nemt leve op til dagens krav til drejningsmoment og standtid. MaxxTor bits har en levetid på op til 70 % længere end standard bits, hvilket er blevet bekræftet af uafhængige tests udført af Remscheid Research and Testing Centre. Sortimentet omfatter 29 mm og 49 mm bits med standard 6,4mm bitholder.

Har du ingen ledige hænder? Og hvilken bit har den profil, du har brug for? Med en-håndsbetjening eliminerer Wiha BitBuddy sådanne daglige problemer ved udskiftning af bits, da den nye boks til opbevaring af dine bits gør arbejdet mere effektivt og hurtigere end nogensinde før. Den nye BitBuddy kan anvendes til både 29 mm og 49 mm serien fra MaxxTor.

MaxxTor serien – optimeret design

Det unikke design med de ”røde håndtag” er varemærket for den nye serie af Wiha produkter. Både 29 mm og 49 mm serien af bits sortimentet fungerer optimalt med alle kendte bitholdere. Især skal torsionszonen fremhæves, da den denne er specielt tilpasset og optimeret for ekstrem brug.

Kontakt os på telefon 7625 9090 for yderligere information og priser.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Send til en kollega

0.047