23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktivitetsstigning med muting

Ved hjælp af muting er lysbommene PSENopt velegnede til processer, hvor materiale skal passere et område, der er sikkerhedskritisk for mennesker.

De optoelektroniske beskyttelsesanordninger PSENopt fra Pilz kan anvendes i driftstypen muting på forskellige måder. Ved muting omgås lysgitrene midlertidigt under materialetransport i fareområdet. På denne måde kan der opnås maksimal sikkerhed for operatøren og samtidig gennemføres effektive arbejdsforløb.

Muligheder for muting med optoelektroniske beskyttelsesanordninger

For det første fås sikkerhedslysgitrene med integreret mutingfunktion, for det andet kan mutingfunktionen implementeres af alle Pilz-lysgitre sammen med de konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti og automatiseringssystemet PSS 4000. Specifikt programmerede, godkendte mutingmoduler muliggør en enkel konfiguration.

Muting, der passer til din applikation

Muting egner sig til alle processer, hvor materiale skal passere gennem et område, som er sikkerhedskritisk for mennesker. Samtidig skal det forhindres, at operatøren kan få adgang. Du kan vælge mellem forskellige mutingløsninger afhængigt af applikationen:

• Eksterne mutingsensorer med placering som L-muting, T-muting eller over kors
• Lysgitre med integrerede og formonterede mutingsensorer placeret som L-muting og T-muting

Muting med mutingsensorer over kors ( X-muting ) sikrer, at f.eks. også "unøjagtigt" pakkede paller registreres, når de passerer lystæppet. Hvis materialet kun skal transporteres i en retning, anbringes lysgitrene i L-versionen. Ved T-versionen transporteres der materiale i begge retninger.

Fordele ved de optoelektroniske beskyttelsesanordninger PSENopt med muting-funktion

• Sikring af effektive arbejdsforløb
• Maksimal sikkerhed for operatøren
• Større produktivitet med sikret adgang til arbejdsprocessen

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047