23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye spændende byggevideoer, hvor arkitekterne fortæller

I denne måned har Nohr-Con været ude at filme HK Østjyllands nye klimavenlige domicil i Aarhus, hjertespecialisternes nye Hjertecenter Varde, og Kirkebakkeskolen i Varde som er blevet om- og nybygget til en moderne "aulaskole".

Nohr-Con filmer hver måned tre nye spændende byggeprojekter, og i denne måned kan du høre arkitekterne fortælle om:

1) HK Østjyllands nye klimavenlige domicil

HK Østjyllands nye hovedkvarter på Silkeborgvej i Aarhus er et domicilbyggeri på godt 3.000 m², som er tegnet af Sahl Arkitekter A/S.

Domicilet er modulbyggeri og er opført efter de nyeste klimanormer BR2015 og det er indrettet efter inddragelse af HK Østjyllands medarbejdere.

Huset er opført med et stort og lyst atrium som centrum for et attraktivt miljø i to etager med tagterrasse til glæde for HK's medlemmer og medarbejdere.

Det er Arkitekt og Partner Morten Thomassen fra Sahl Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.


2) Hjertecenter Varde

HjerteCenter Varde er specialiseret i undersøgelse og behandling af hjertelidelser hos voksne.

Hjertecentrets specialer er ballonudvidelser, hjertekirurgi og behandling af hjerterytmeforstyrrelser, hvor det er Skandinaviens største center.

Øvrige specialer er: Radiologi/CT-skanning, Plastikkirurgi, Ortopædkirurgi og sportskirurgi, og Neuro- og rygkirurgi. Byggeprojektet bestod af et nyt hjertecenter med 42 sengepladser, behandlingsafsnit samt et mindre hotelafsnit til pårørende - i alt 5.300 m2.

Det er Arkitekt Finn Sørensen fra Creo Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.


3) Kirkebakkeskolen i Vejle

Formålet med projektet var at transformere skolen til en moderne “aulaskole”. Hovedgrebet er et nyt, aktivt og dynamisk centrum i skolen. Det eksisterende centrale uderum er blevet overdækket og omformet til et nyt indendørs skoletorv, som samler skolens aktiviteter – både i hverdagen og ved særlige arrangementer.

Det nye centrum består af en stor bygning, som sammenbindes med de omkringliggende bygningsfløje, samt en bygning med gangforbindelse og stor ankomsttrappe mod den nederste skolegård. De nye bygninger skaber både en ny markant hovedindgang, nye store rumligheder – og nye forbindelser som binder skolens funktioner sammen på tværs. Forslaget etablerer ca. 1.100 nye m2.

Kirkebakkeskolen har samtidig gennemgået en omfattende ombygning og renovering. De eksisterende gange og klasselokaler er blevet optimeret og der er skabt nye nuancerede læringsmiljøer. Indeklimaet og ikke mindst dagslyset er blevet forbedret markant. Renoveringen har også omfattet udskiftning af alle facader, nye installationer og overflader.

Den samlede ombygning og tilbygning sikrer – med brugernes ord – rammerne for en udviklingsorienteret folkeskole i fremtiden. Projektet er udført i partnering med målsætningen om at få mest skole for pengene. Ombygningen er taget i brug august 2010.

Det er Arkitekt og Partner Søren Vangsgaard fra Spark Arkitekter, der fortæller om byggeriet i videoen her.

NB: Husk at vi i næste uge afholder årets "Konference om byggeri af fremtidens skole " - læs mere på vores hjemmeside her.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062