23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Laserskæring med egen produceret Nitrogen

Nedsæt omkostninger ved at producere Nitrogen på en egen generator og derved reducere omkostninger ved at anvende en laserskærer

Laser skæring

Laserskæring bliver brugt til et stigende antal applikationer i metal forarbejdning og repræsenterer en unik kvalitet. Det høje niveau i produktions fleksibilitet og næsten ubegrænset brug af materialer og former det forklare dens verdensomspændende anerkendelse som en uundværlig grundlæggende teknologi. den høj præcision og minimum varmeoverførsel til pladedelene er blot to af de fordele, som overbeviser brugerne om dette første klasses skære resultat

Laserskæring bliver brugt til et stigende antal applikationer i metalforarbejdning og repræsenterer en unik kvalitet. Det høje niveau i produktionsfleksibilitet og næsten ubegrænsede brug af materialer og former forklarer dens verdensom- spændende anerkendelse, som en uundværlig grundlæggende teknologi.
Den høj præcision og minimale varmeoverførsel til pladedelene er blot to af de fordele, som overbeviser brugerne om dette førsteklasses skæreresultat.
Men der skal ofte bruges en stor mængde nitrogen med deraf følgende store omkostninger. Der findes en anden mulighed; nemlig at producere egen nitrogen fra trykluft og derved spare en del omkostninger.
Desuden bliver der kun produceret det som skal bruges, hvorfor der ikke sker nogen fordampning eller restmængede (flasker), som ikke kan anvendes.
Kontakt os for at se et anlæg, som er i brug, og hvordan det virker efter dette princip.

Telefon : +45 82303020
E- mail : info@ultra-filter.dk

Nordic Filtration
Glasvænget 6
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39216280
P nummer: 1023212141

Send til en kollega

0.219