23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HUSUM messen- en succes for AVN Gruppen!

HUSUM messen er med sine 1.171 udstillere verdens største messe for virksomheder med relation til vindenergisektoren. Ca. 36.000 besøgende lagde vejen forbi messen i dagene fra den 18. til den 22. september 2012.

AVN Gruppens koncerndirektør, Ole Krabbe, som aflagde messen et besøg, var imponeret over den danske pavillon og de 70 danske virksomheder, der udstillede.

"We Know How
Danske virksomheder formår virkelig at vise den ekspertise og ”know how”, som vi i Danmark kan tilbyde Wind Energi markedet, hvilket er vigtigt, når vi skal klare os i den globale konkurrence,” udtalte koncerndirktør Ole Krabbe.

Det var også under sloganet ”WE KNOW HOW”, at man kunne finde de to AVN selskaber, AVN Teknik og AVN Hydraulik.

Nyt amerikansk produkt
AVN Teknik havde valgt at introducere et nyt amerikansk produkt, AIMCO High Torque, på HUSUM messen. AIMCO er en amerikansk producent og har gennem en årrække specialiseret sig indenfor bespændingsværktøjer og momenttestere.

”Vi har fået en utrolig god respons, på AIMCOs produkter, og har fået en del opgaver, som vi skal arbejde videre på efter messen. Det var især AIMCOs elektriske spændeværktøjer med de meget høje momenter og historikopsamling af spændingerne, som tiltræk de besøgendes opmærksomhed. Der var flere positive tilkendegivelser fra besøgende på standen omkring, hvor nemt og hurtigt det var at skifte spændeprogram,” udtaler tekniske konsulent Ole Magnus Jensen.

AVN Teknik fremviste desuden en momenttester, som både kan anvendes til hydrauliske, elektriske og pneumatiske værktøjer, samt et bredt spektrum af roterende værktøjer.

Banebrydende sensor til olie
AVN Hydraulik var også meget tilfredse med messen. AVN Hydraulik fremviste en olie-filtreringsenhed, for at vise betydningen af ren olie for en velfungerende hydraulisk installation.

”Oliefiltreringsenheden, som blev fremvist på messen, var udstyret med en banebrydende sensor OQS (Oil Quality Sensor). Sensoren gør det muligt, direkte, at se udviklingen i oliens tilstand, under drift, ikke kun mht. til partikler, men også fugt, oxidation, syreopbygning, slidpartikler etc.,” udtaler tekniske specialist Michael Hansson, som også kunne glæde sig over flere interessante ”leads”, som der skulle følges op på efter endt messe.

Reducer driftomkostningerne!
Ifølge AVN Hydraulik kan virksomheder reducere omkostningerne betydeligt, hvis man tilrettelægger service direkte efter oliens tilstand i stedet for en bestemt tidsperiode.
OQS (Oil Quality Sensor) måler om der er forandringer i olien, og via OQD (Oil Quality Display) kan operatøren til enhver tid aflæse oliens tilstand.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.031