23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skanderborg fjernvarme. VS Automatic overholder alle deadlines

Hver gang vi skal have løst større opgaver, indhenter vi også tilbud fra andre firmaer, men VS Automatic har hidtil været konkurrencedygtige og leverer den rigtige vare til den rigtige pris

VS Automatic i Horsens har renoveret vores gamle hovedtavler til pumpestationer – såvel systemet til styring, regulering og overvågning som selve pumperne hos Skanderborg Fjernvarme.

De løser også forskellige installationsopgaver og styringssystemer her i huset.

Vi har brugt VS Automatic i en årrække, og vi er blevet ved med at bruge dem, fordi de kan levere det, vi efterspørger. For eksempel i forbindelse med ombygninger har de bidraget til elbesparelser, og i det hele taget kan deres folk bidrage med viden, når vi skal have lavet noget om.

Hver gang vi skal have løst større opgaver, indhenter vi også tilbud fra andre firmaer, men VS Automatic har hidtil været konkurrencedygtige og leverer den rigtige vare til den rigtige pris.”
Fordel at samme medarbejdere kommer igen

Det er også en stor fordel, at det er de samme personer, som kommer fra VS Automatic, så de forstår, hvad det er vi snakker om, selvom det ind i mellem kan være lidt kryptisk.

Vi har et rigtig fint samarbejde, og VS Automatic er også gode til at komme med forslag til, hvordan tingene kan gøres på en god måde.

Desuden er det en stor fordel, at en og samme person kan arbejde med hele spektret fra PLC-området til SRO-systemet (SCADA Wincc). Det får tingene til at glide meget, meget nemmere.

VS Automatic er særlig god til at overholde deadlines, også når vi arbejder på skæve tidspunkter. Når vi er nødt til at lukke ned for noget, gør vi det helst om natten for at genere forbrugerne mindst muligt. Der er VS Automatic i Horsens gode til at sørge for, at alt klapper – og de kalder flere folk på arbejde, hvis det er nødvendigt.

Lars Jørgen Dam, driftsleder, Skanderborg Fjernvarme.

læs mere her

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

TS
Torben Steffensen
Direktør
+45 75641899 tds@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.031