23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solcelleanlæg – fremtidssikker energiløsning til privat og erhverv

Med et solcelleanlæg fra VS Automatic producerer du din egen grønne, forureningsfri og CO2-neutrale strøm. Der er mange penge at spare i energibudgettet, uanset om det drejer sig om en privat husstand eller en offentlig institution

Solcelleanlæg – fremtidssikker energiløsning til privat og erhverv
Lad solen skinne på din økonomi

Med et solcelleanlæg fra VS Automatic producerer du din egen grønne, forureningsfri og CO2-neutrale strøm. Der er mange penge at spare i energibudgettet, uanset om det drejer sig om en privat husstand eller en offentlig institution.

Udnyt solens energi

Et solcelleanlæg omsætter dagslys til elektricitet. Det vil sige, at når solens stråler bliver opfanget af solcellepaneler, produceres der strøm, som du kan bruge i din stikkontakt. Denne proces kræver dels solcellepaneler dels en inverter, der omformer jævnstrømmen til 230 volt. Solceller er miljørigtig energi. De er støjfri, forurener ikke og blot 10 m2 solceller sparer op til ¾ ton CO2 om året.

Hos VS Automatic forhandler vi solcelleanlæg, der dækker alle behov. Små anlæg fra minimum 1 og op til 7,2 kW, der passer til private husholdninger – og op til store, omfattende solcelleanlæg over 6kW, som dækker strømbehovet i eksempelvis en skole eller en virksomhed.

For at gøre det så ukompliceret som muligt for vores kunder, har vi sammensat nogle standardanlæg, som dækker de fleste familers strømforbrug.

Da vi sammensatte vores solcelleanlæg, tog vi udgangspunkt i seks forskellige scenarier, som matcher almindelige brugeres strømbehov i forskellige bolig- og familiesituationer. For eksempel, hvor mange personer der er i husstanden, er der teenagebørn med et stort tidsforbrug af computere, spilkonsoller og tv, er familien energibevidst og så videre. Alt sammen parametre, der spiller en rolle, når du skal vælge et solcelleanlæg.


Større energibehov

Hvis dit årsforbrug overstiger 10.000 kWh pr. år og du bor i landzone, kan du med fordel overveje at anskaffe en husstandsvindmøller.

Har du brug for et større anlæg, eksempelvis i erhvervsmæssig forbindelse, er der mange faktorer, der spiller ind. Det vil være individuelt fra projekt til projekt.

Hvad med økonomien?

Et solcelleanlæg kræver naturligvis en investering, men tilbagebetalingstiden på etablering af et anlæg er oftest under 10 år. Allerede fra den første dag, hvor solcelleanlægget er i drift, kan du begynde at spare penge på elregningen. Vel at mærke besparelser, der vil stige i takt med de stigende elpriser. Det kræver blot, at du tilmelder dig Nettomålerordningen.

Fra den dag, du er tilmeldt ordningen, bliver dit forbrug og din produktion regnet sammen. Når året er omme, vil din elregning være reduceret med det antal kWh, som dit solcelleanlæg har nået at producere. I praksis betyder det, at i de perioder, hvor dit anlæg producerer mere strøm, end du forbruger i husstanden, løber din elmåler ”baglæns”.

Hvordan kommer jeg igang?

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at anskaffe et solcelleanlæg. Derfor har vi sat hele forløbet i system. Fra den første rådgivning og klarlægning af, hvilke muligheder, du har – til den endelige idriftsætning. Du bliver ikke efterladt med ubesvarede spørgsmål eller uklare aftaler på noget tidspunkt. Efter en kyndig rådgivning, kan du træffe dit valg. Og først når du er afklaret og tryg ved dit valg, sætter vi projektet i gang.
Følg vores produktionstal for Solcelleanlæg her

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.063