23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du tænkt på Indbrudssikring?

Hvert år anmeldes ca. 40.000 indbrud i erhvervsvirksomheder og mere end det dobbelte i private boliger – det svarer samlet set til næsten 300 anmeldte indbrud i døgnet – året rundt!

Indbrudssikring

Hver 6. virksomhed og hver 10. privatperson oplever indbrud mindst én gang i deres levetid !

Hvert år anmeldes ca. 40.000 indbrud i erhvervsvirksomheder og mere end det dobbelte i private boliger – det svarer samlet set til næsten 300 anmeldte indbrud i døgnet – året rundt!

Privatboliger er mest udsatte i dagtimerne. Erhvervsvirksomheder i aften og nattetimerne.

Mange indbrud kunne være undgået, hvis sikkerheden havde været bedre – eller hvis der overhovedet havde været indbrudssikring!

Men sikringsanlæg forhindrer desværre ikke i sig selv alle indbrud – ofte kommer tyvene igen, når alarmanlægget bliver tavst – eller også ignoreres det, hvis tyvene vurderer, at der alligevel ikke reageres hurtigt nok – eller overhovedet. Derfor reduceres indbrudsrisici voldsomt, hvis du tilknytter dit anlæg til en effektiv vagtcentral og ligeledes til en serviceordning, der omgående kan udbedre eventuelle fysiske følger af indbrudsforsøg og dermed hindre at nye indbrudsforsøg bliver succesfulde.

Den optimale beskyttelse skaber tryghed lige præcis for dig eller for din virksomhed – og formår at leve op til den.

Vi opererer med tre lige vigtige forudsætninger for optimal beskyttelse:

• den tekniske beskyttelse af dig og af dine værdier, dvs. selve sikringsanlægget.
• den reaktive beskyttelse i forbindelse med forsøg på indtrængen, dvs, en alarm- eller vagtcentral.
• den kortsigtede udbedring af eventuelle ødelæggelser, som følge af indbrudsforsøg, dvs. udbedring af fysiske skader.

Vores sikringsanlæg giver dig fuld vished for, at ingen indtrængen vil finde sted, uden dit omgående kendskab: Det er løsninger, der er betjeningsvenlige, uhyre driftssikre, diskrete og udbredt fleksible – og det er løsninger, der naturligt kan samarbejde med andre intelligente installationer i samlede bygningsautomations-koncepter:

Du kan vælge at aktivere bygningssikringen, så alarmen kun aktiveres ifm. indtrængning, men ikke i forbindelse med ophold indendørs; du kan tilslutte internet- eller telefonopkoblinger, så du får direkte besked til pc eller mobiltelefon, hvis alarmen aktiveres; du kan fjernbetjene anlæggene, tilføje overfaldsalarmer og overvåge dine tekniske installationer.

Og du kan tilslutte dit sikringsanlæg til et røganlæg, der lægger et fuldstændig tæt, men uskadeligt, slør omkring ubudne gæster, således at de ikke kan orientere sig om hvilke værdier, et lokale indeholder.

Alligevel er det vores holdning, at maksimal beskyttelse forudsætter, at en effektiv vagtcentral rykker omgående ud, ved aktivering af alarmer, fordi det medvirker til at beskytte dig selv, din familie eller dine medarbejdere, hvis først tyven er inde.

Og det er tillige vores holdning, at indbrudssikring skal kombineres med en teknisk døgnservice, der kan udbedre eventuelle skader på din bygning eller dit anlæg, hvis først et indbrudsforsøg har været gennemført.

Kun på denne måde, minimerer du helt og aldeles tyvenes incitament og udbytte ved at bryde ind i netop dit hjem eller i din virksomhed.

Derfor leverer vi komplette indbrudssikrings-koncepter, der tager hånd om beskyttelse af personer og værdier både på det præventive, det omgående og det efterfølgende plan.

Kontakt din lokale installatør og tal med en af vores sikringseksperter om beskyttelse af din ejendom; de mennesker, der opholder sig i den og de værdier, den rummer.

VS Automatic TS-Center Horsens er godkendt af forsikringsselskaberne

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Send til en kollega

0.046