23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Eksportforening skifter navn

For fremtiden vil foreningen slet og ret hedde Eksportforeningen. Navneskiftet er en del af en større proces, der skal forny foreningens ansigt udadtil.

På Dansk Eksportforenings generalforsamling, der blev afholdt d. 18/5, blev det vedtaget, at foreningen sletter ”Dansk”, og i fremtiden blot skal hedde ”Eksportforeningen”.

- Med navneskiftet ønsker vi at signalere, at vi er foreningen, når det gælder eksport – og samtidig er navnet både mere praktisk og i overensstemmelse med, hvad vi til dagligt bliver kaldt”, fortæller direktør for Eksportforeningen, Ulrik Dahl.

At ordet ”Dansk” stryges fra navnet betyder ikke, at foreningen bliver global – det er fortsat en forening for danske virksomheder, der ønsker at øge eksporten. På engelsk vil Eksportforeningen derfor også bibeholde sit nuværende navn, ”Danish Export Association”.

Navneskiftet blev vedtaget næsten enstemmigt ved en håndsoprækning blandt de mange fremmødte til generalforsamlingen, der blev afholdt hos Grundfos i Bjerringbro.

Det nye navn kommer til at indgå som en brik i en større plan om at udbrede kendskabet til foreningen til alle eksportvirksomheder i Danmark, og der arbejdes på et omfattende redesign af Eksportforeningens hjemmeside såvel som på en større tilstedeværelse i medierne. Samtidig vil foreningen udgive et magasin til september, som skal sætte fokus på de nye tendenser og strømninger i eksportverdenen og samtidig sætte spot på foreningen og dens aktiviteter.

Knap 500 virksomheder er medlem af Eksportforeningen, og disse medlemmer tegner sig for 1/3 af den samlede danske industrieksport. Foreningen, der blev stiftet i 1965, har hovedkontor i Silkeborg samt et repræsentationskontor i Kina.

Billedtekst: Der var bred enighed om navneskiftet blandt foreningens medlemmer på den årlige generalforsamling.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.063