23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikringsanlæg til jernbaneoverskæringer

Firmaet RGS-Bahnsicherheitstechnik GmbH har specialiseret sig i at sikre jernbaneoverskæringer. Dette sker bl.a. vha. Pilz' sikkerhedskomponenter.

Referencer og brancheløsninger

RGS-Bahnsicherheitstechnik GmbH – Aarau, Schweiz: Sikringsanlæg til baneoverskæringer

Firmaet RGS-Bahnsicherheitstechnik GmbH sørger for sikre baneoverskæringer med blinklyssignaler, motorer til drev af jernbanebomme og styringer til baneoverskæringer.

Sikringsanlægget til baneoverskæringer RGS – LC er en prisbillig baneoverskæringsstyring, der er udviklet specielt til lidt befærdede, i dag ubevogtede baneoverskæringer.

Anlægget udmærker sig specielt ved sine overalt klart synlige blinklys og et advarselssignal, der kan høres på lang afstand. Ved at anvende den nyeste teknik er det lykkedes for virksomheden at give blinklysanlægget en modulær opbygning. På den måde kan det lade sig gøre at holde omkostningerne til tilpasninger til de aktuelle, specifikke trafiksituationer nede.

Sikkerhedskonceptet er implementeret med det multifunktionelle sikkerhedssystem PNOZmulti. Takket være modulopbygninger er sikkerhedssystemet meget fleksibelt. Det unikke: Sikkerhedsfunktioner implementeres ikke længere via ledningsføringen, men konfigureres let og enkelt med PNOZmulti Configurator på pc´en.
Omkostningerne kan holdes nede takket være den fleksible og enkle efterligning af den hidtil sædvanlige relælogik ved hjælp af en elektronisk løsning i form af et enkelt sikkerhedssystem.

Desuden fører klare diagnoseoplysninger i tilfælde af fejl til en hurtig fejlafhjælpning og afkorter dermed stilstandstiderne; det er af særligt stor betydning inden for banetrafik. Derfor kan sikkerhedssystemet også leveres med betjenings- og diagnosemodulet "PMImicro diag".
For at øge blinklysanlæggets kapacitet er det udstyret med et UPS-anlæg. I tilfælde af strømsvigt sørger det for sikker energiforsyning. Derudover overvåges anlægget permanent dynamisk. Registrerer PNOZmulti en systemfejl, afgives der via fejlmeldingssystemet en meddelelse. Et tog der nærmer sig, vil, hvis blinklysanlægget ikke fungerer korrekt, blive stoppet af togsikringssystemet.

Anlægget kan også suppleres med bomme, hvis position overvåges med PSENmag.

Brugerfordele

• Konfigurerbarhed
• Hurtig fejlafhjælpning vha. diagnosefunktionen
• Reduktion af kabelforbruget
• Bedre økonomi i kraft af en hurtig og prisbillig implementering af projektet


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047