23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arkitektonisk inspiration præger ny "City Emotion" hjemmeside fra RMIG

Den nye "City Emotion" hjemmeside fra RMIG (www.city-emotion.com) er ikke kun lanceret som en anerkendelse af den innovative tilgang, som arkitekter overalt i verden allerede har fået ved anvendelsen af perforeret metal i deres designs.

Hjemmesiden virker også som en inspirationskilde til arkitekter der søger nye, praktiske og æstetiske løsninger.

RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret metal. Virksomhedens produkter har allerede været anvendt til en lang række bygninger til kommercielle, beboelses og offentlige formål lige fra konceptet for Audis nye udstillingsbygninger til det mange gange prisbelønnede Oslo operahus.

Princippet bag den nye hjemmeside er at præsentere nogle af de innovative designs som allerede er fuldført med henblik på at inspirere arkitekter, når de udforsker nye strukturer og applikationer for perforerede produkter til byggeri. Uanset det drejer sig om karakteristisk ydre facadebeklædning eller lydabsorberende beklædning til indendørs brug.

"City Emotion" hjemmesiden præsenterer mere end 30 karakteristiske og innovative case studies taget fra RMIGs omfattende portefølje.

Den erfaring som RMIG har oparbejdet gennem et tæt samarbejde med en bred gruppe af internationale arkitekter udgør også en del af "City Emotion" konceptet præsenteret på hjemmesiden og hjælper til at arkitekters oprindelig plan kan konverteres til en æstetisk og praktisk mulig løsning.

Majken Falkenberg Dohn, Global Marketing Manager for RMIG, forklarer: "City Emotion" princippet, som kommunikeres via vores hjemmeside, fokuserer klart på brugen af nyskabende teknologier, metoder og materialer for at hjælpe arkitekter med at skabe individuelle bygninger som kan definere og reflektere omgivelsernes følelsesmæssige stemning. Vi kan bistå med løsninger men det er arkitekterne som leverer visionen og inspirationen der stimulerer hele processen."

RMIG har 15 kontorer i 13 lande og leverer perforerede løsninger til hele verden. Yderligere information om RMIG, produktsortiment, markedsområder og produktionsløsninger kan fås ved besøg på www.city-emotion.com.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Send til en kollega

0.063