23948sdkhjf

RMIG A/S

RMIG A/S er verdens største producent og leverandør af perforeret metal og strækmetal med produktionsenheder og salgskontorer over hele Europa.
Med mere end 100 års erfaring inden for perforeringsindustrien har vi opnået et omfattende kendskab til de forskellige områder hvor vores produkter bruges. Denne erfaring gør os til en kompetent samarbejdspartner som sammen med dig vil finde frem til den rette løsning på dine behov.

Perforerede plader
Perforerede plader kan bruges med fordel i mange situationer, f.eks. hvis der er brug for lyddæmpning, vægtreduktion, luftregulering, filtrering, en dekorativ overflade, eller en skridsikker effekt.

Baseret på deres mange kvaliteter er perforerede plader også velegnede til sortering, facader, lofter, lamper, hylder, afskærmning og trin, men selvfølgelig også til mange andre formål.

Fra vore lagre tilbyder vi levering af mere 1000 forskellige lagerpositioner, men dette er kun en lille del af hvad RMIG kan tilbyde. Vi har over 30.000 hulmønstre klar til produktion og skulle vi ikke have værktøj til lige det ønskede mønster på lager, laver vores værktøjsafdeling gerne et nyt, som gør det muligt at fremstille perforerede plader efter netop dine ønsker.

RMIG tilbyder også produkter, der er perforeret med firmalogo, firmanavn eller anden tekst - fx. til skilte og opslagstavler. Læs mere her.

Strækmetal
Takket være dets lethed og styrke er RM strækmetal et meget populært materiale i dag inden for f.eks. byggeri og industrielt design.

Vore mange kunder over hele verden bruger det til gangbaner og fodgængerbroer, til trin og sikkerhedshegn, til forstærkning af beton, til at jorde elektricitet og ikke mindst til afdækninger i moderne bygninger og konstruktioner.

Skridsikre løsninger
Den tredimensionale form på maskerne er en anden grund til de mange gode kvaliteter i RM strækmetal. Det centrale punkt hvor maskerne mødes, er stærkt og sætter materialet i stand til at klare en langt tungere spidsbelastning end lignende produkter. Desuden har nogle mønstre en type masker med særlige kvaliteter, der ikke blot gør overfladen skridsikker, men også giver strækmetallet vand- og vindafvisende egenskaber.

RMIG kan producere mange forskellige typer strækmetal, og vi tilbyder mere end 50 forskellige positioner direkte fra lager. Læs mere her.

Knopplader
RMIG lagerfører også PED-godkendte knopplader, klar til omgående levering i EN 1.4301 (AISI 304) i standardmønstre og formater. Pladerne kan naturligvis også leveres i EN 1.4404 (AISI 316L) og i andre mål, ligesom vi tilbyder efterbehandling af knoppladerne som fx buk, valsning samt diverse udskæringer. Samtidig har vi mulighed for at levere knopplader med det center hul der ønskes.

Efterbearbejdning
Hos RMIG leverer vi ikke bare perforerede plader, men løsninger som skaber værdi for vores kunder. Derfor tilbyder vi naturligvis at stå for videreforarbejdningen af vore produkter. Læs mere her.

På denne måde:
- spares tid ved kun at have kontakt med en leverandør.
- undgås unødvendige omkostninger til ekstra transport.

Vi tilbyder fx at stå for klip, buk, svik, faconvalsning, spaltning af coil, lakering, galvanisering, anodisering, og meget, meget mere.

Fakta om RMIG A/S

Adresse
RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 44208800

Fax: +45 44208801

CVR nummer: DK64113119

P nummer: 1002183473

Certifikater: ISO 9001:2015

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Henriette Kristensen

Majken Falkenberg Dohn
Stilling: Group Marketing Manager

Send til en kollega

0.158