23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jan-René Midtgaard Kristensen, John Thomasen og Flemming Schultz hos HIN A/S

Pr. 1. februar er Jan-René Midtgaard Kristensen startet som salgschef, John Thomasen som stærksstrømskonsulent og Flemming Schultz som salgskonsulent på vores elektroniksortiment.

Jan-René er startet som salgschef for HIN A/S. Jan er qua sin professionelle baggrund såvel som uddannelse som elektromekaniker, godt kendt med såvel kunderne, teknikken som produkterne til HIN A/S. Jan-René kommer senest fra en stilling som General Sales Manager i Brady og inden dette, har han drevet salgsledelse i flere anerkendte selskaber i indland såvel som udland, primært med komponent og projektsalg indenfor el og elektronik.

John er ansat som Stærksstrømskonsulent for området på og omkring Sjælland. John har de sidste 15 år været ansat hos Følsgaard, hvor han bl.a havde salgsansvaret for tavlebyggere, grossister, el-selskaber, Banen og en række andre vigtige industri kunder. John er således godt bekendt med vores produkt program og med en uddannelse som elektriker og installatør - og tidligere ansættelser som bl.a. overmontør, installatør og salgskonsulent - er Johns erfaring perfekt til vores stærkstrømskunder.

Flemming er ansat som salgskonsulent på vores elektronik sortiment, for det sønderjydske- og fynske område. Flemming kommer senest fra en stilling hos Triax, og før dette 13 år hos Dansk Automat Expert A/S (DAE A/S), de seneste 5 år som medejer. Flemming er uddannet elektronikmekaniker, samt merkonom i virksomhedsøkonomi. Med sin erfaring fra elektronikproduktion og udvikling, såvel som salg af DAE's portefølje har Flemming en rigtig god indsigt i de produkt- og forretningsmæssige aspekter der er vigtig for drift af en sund forretning.

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Send til en kollega

0.047