23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Århundredets varemærker – Pilz er med

I den 16. udgave af bestseller bogen "Marken des Jahrhunderts" er Pilz også med. Varemærket Pilz har i over 60 år som inget andet har stået for sikkerhed i forbindelse med automatisering.

I 16. komplet reviderede og udvidede oplag af bestselleren "Marken des Jahrhunderts" (Århundredets varemærker) præsenterer forlaget Deutsche Standards gruppen af varemærker med de bedste tyske produkter og serviceydelser. Også Pilz – et varemærke, der i over 60 år som intet andet varemærke har stået for sikkerhed i forbindelse med automatisering – er med i det nye oplag af standardværket. Forlægger dr. Florian Langenscheidt overrakte Deutsche Standards' varemærkepris til administrerende direktør og indehaver Renate Pilz i forbindelse med bogpremieren den 15. oktober 2009 i Frankfurt.

På 680 sider præsenterer bogen alle de virksomheder, der sørger for, at "made in Germany" har et godt ry, og giver dermed også et indblik i det tyske erhvervslivs historie. I alt portrætteres 281 varemærker i bogen. For første gang er der også online-varemærker med.
De enkelte varemærker er udvalgt af otte sagkyndige, der alle er renommerede varemærke-eksperter som f.eks. prof. dr. Heribert Meffert, Bernd Michael og Jean-Remy von Matt.

"Marken des Jahrhunderts" udkommer også i to særudgaver på engelsk og kinesisk. Disse særtryk omdeles til gæsterne i den tyske pavillon ved verdensmesterskabet i fodbold i Sydafrika og på verdensudstillingen i Shanghai.
"På denne måde bliver vi ambassadører for det tyske erhvervsliv. Vi kan på en effektiv måde vise de internationale gæster, hvilke store præstationer vores hjemlige industri er i stand til at yde", siger en glad Langenscheidt. Der ligger også eksemplarer af "Marken des Jahrhunderts" på alle tyske ambassader og Goethe-institutter over hele kloden.

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.032