23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Festo og Pilz‘ maskinsikkerhedsseminarer - stor succes

De i fællesskab afholdte Festo og Pilz seminarer med titlen ”Bliv klogere på maskinsikkerheden” var en stor succes – så stor, at der arrangeres yderligere to seminarer.

Festo og Pilz har i fællesskab afholdt en række formiddagsseminarer med titlen ”Bliv klogere på maskinsikkerheden”.

Med virkning fra den 29.12.2009 erstattes det nuværende Maskindirektiv af den nye udgave 2006/42/EF uden overgangsperiode. Formålet med seminarrækken var derfor at give deltageren indblik i, hvad det betyder for den enkelte virksomhed, således at disse kan forberede konstruktion og produktion af maskiner og anlæg, så de lever op til det nye maskindirektiv.

Programmet bød på følgende hovedpunkter:

> Maskindirektiv - Nye sikkerhedskrav til styresystemer, hvad betyder det for dig?
> Værdien af at vælge de rette komponenter fra start samt praktiske eksempler på pneumatiske sikkerhedsløsninger

I pausen blev der vist udvalgte produkter og nyheder fra både Festo og Pilz, og der var ligeledes mulighed for at møde arrangørernes specialister og få en dialog om sikkerhed.

Seminarerne blev afholdt i Roskilde, Randers og Kolding og blev udbudt efter ”først-til-mølle-princippet”. Allerede efter få dage var der ikke flere ledige pladser på alle tre seminarer. Derudover var der et stort antal personer på venteliste.

Grundet den store succes arrangeres yderligere to formiddagsseminarer, ét i Roskilde den 11. november samt ét i Århus den 12. november.

For yderligere information:

Pilz: tlf. 7443 6332 / www.pilz.dk
Festo: tlf. 4488 8123 / www.festo.dk

Om Festo
Festo er en førende, verdensomspændende leverandør af pneumatisk og elektrisk automationsteknologi, løsninger og services.

Om Pilz
Som ekspert i sikkerhed for mennesker, maskiner og miljø tilbyder Pilz verden over kundeorienterede løsninger til alle industrier.

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483
P nummer: 1003942202

Send til en kollega

0.047