23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Når nøjagtigheden er en vigtig parameter.

Ved fra starten at anskaffe det rigtige udstyr til en given applikation, vil det spare økonomi i længden

I mange laboratorier kræves der en nøjagtig og stabil relativ fugtighed. F.eks. indenfor hudtransplantation af brandsårskader - her kræves en relativ fugtighed på 60%RF - med højst 1% udsving - ellers vil hudpodningen blive afvist. Udgangspunktet er dermed at anskaffe sig en befugter som ikke har hyppige fylde- og dræncyklusser, og dermed forårsager større fugtighedsudsving end der kan accepteres.

Ved at benytte sig af varmelegemebefugtere i stedet for elektrodebefugtere vil drifts- og vedligeholdelsesudgifter desuden blive minimeret bl.a. ved at varmelegebefugtere ikke dræner tit. Elektrodebefugtere kører på vandværksvand, og når vandet bliver varmt vil kalken nedfældes. For at mindske kalkbelægninger på elektroder og cylinder, skal der tilføres nyt vand for at få en opblanding så kalken har svære ved at sætte sig på overfladerne. Ved at tilføre og tømme vand ud af cylinderen resultere dette i at nøjagtigheden ikke er stabil som ved varmelegemebefugtere. Varmelegemebefugtere kan desuden benytte behandlet vand hvilket betyder at serviceomkostningerne til disse bliver mindre, da der ikke skal skiftes cylindere, ventiler etc.

Befugtertypen VLC fra FUGTKONTROL's producent DRISTEEM er den eneste 1-tankssystem på markedet med en kapacitet op til 129 kg/h. VLC’en er udført i rustfri stål, der er bestandigt overfor behandlet vand i forhold til tilsvarende produkter hvor sliddelene er lavet af plast, og derfor ikke altid kan klare disse vandtyper.

Kontakt Ingeniør Per Simonsen hos Fugtkontrol for nærmere information.

Fugtkontrol ApS
Teknikvej 2c
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239929

Send til en kollega

0.047