23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mikrobølgesensor med analogt output

Niveausensoren gwr fungerer på basis af guidet bølgeradar. Den måler niveauer vha. elektromagnetiske impulser inden for nanosekunder.

Niveausensoren gwr fungerer på basis af guidet bølgeradar. Den måler niveauer vha. elektromagnetiske impulser inden for nanosekunder. Impulserne transmitteres af sensorhovedet og dirigeres langs med sonden. Hvis mikrobølgeimpulsen rammer det emne, der skal detekteres, reflekteres denne og bliver evalueret af sensoren.

efector gwr er velegnet til kontinuerlig niveauovervågning i vandbaserede medier som f.eks. kølevæsker og rengøringsvæsker.

ifm electronic leverer efector gwr i varianter med to eller fire koblingsoutput eller med analogt output (4...20 mA / 0...10 V).

Sensoren monteres i tanken med en procestilslutning eller flangeplade. Om nødvendigt kan sonderne afkortes af brugeren, så sonder mellem 150 mm og 1600 mm kan tilpasses tanken. Sonderne fås i syv standardlængder.

Indstilling af alle parametre, programmering af koblingspunkterne og angivelse af det aktuelle niveau foretages via to trykknapper og 4-cifret alfanumerisk display.

efector gwr er ikke udsat for mekanisk slid og sikrer lang oppetid for anlægget samt processikkerhed.

IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Send til en kollega

0.032