23948sdkhjf
Del siden

IFM Electronic A/S

ifm tilbyder produkter og systemer til alle brancher med behov for automatisering. Kunderne får ikke en på forhånd færdigsyet løsning, men et koncept skræddersyet til behovet i de forskellige brancher, klassificeret i produktgrupperne positionssensorer, fluid-sensorer, netværker styringssystemer foruden områder inden for sikkerhedsteknologi.

Fokuseret udvikling er vores motto; ikke det tekniske mulige, men det der er fornutigt og fordelagtigt for kunden. Det er sådanne teknisk og økonomisk bæredygtige løsninger udvikles -- med ifm teknologi.

ifm electronic udvikler og producerer forskellige steder i Tyskland og i USA. Administrationen og salgsledelsen er placeret i Essen, i Ruhr området, og der er filialer i alle hovedregioner og lande overalt i verden.

Fundamentet til ifm’s succeshistorie blev lagt i 1969, da vi introducerede de nyudviklede berøringsfri sensorer eller nærhedsafbrydere under væremærket 'efector'. Klik her for at se de vigtigste milepæle.

Siden etableringen i slutningen af 1969 har ifm electronic oplevet en støt stigende vækst. I 2003 havde selskabet mere end 2500 medarbejdere på verdensplan og opnåede en omsætning på mere end EUR 270 millioner.

ifm electronic's succes er baseret på samarbejde mellem mange dygtige og engagerede medarbejdere. De professionelle medarbejderes kompetence, deres erfaring, deres engagement og deres samarbejdesevne er ifm electronic’s styrke.

IFM Electronic A/S
Ringager 4 A
2605 Brøndby
Danmark
CVR nummer: DK21409286
P nummer: 1005221896

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.055