23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et sikkert gys i Djurs Sommerland

Danmarks længste gys hedder Piraten, og er Djurs Sommerlands nyeste attraktion. Men sikkerheden er i top, siger administrerende direktør Henrik B. Nielsen, der samarbejder med FORCE Technology om sikkerheden i og omkring rutsjebanen.

Djurs Sommerland har fået en attraktion, som nok skal få adrenalinen op at køre hos selv de mest seje rutsjebaneentusiaster. Piraten, som den kaldes, er et 755 meter langt og 32 meter højt gys, der fra start til slut varer 61 sekunder.

Danmarks hurtigste og længste rutsjebane kan virke skræmmende; men er sikkerheden selv. Det lover administrerende direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland.

”Når gæsterne kommer i Djurs Sommerland forventer de, at sikkerheden er den bedst tænkelige. Derfor er sikkerhedsaspektet også en fast del af vores værdigrundlag. Som en naturlig konsekvens af dette, vælger vi samarbejdspartnere, som har ekspertise og kompetence til at håndtere sikkerhedsarbejdet optimalt. Derfor arbejder vi også sammen med FORCE Technology om sikkerhedsgodkendelsen af Piraten”, fortæller administrerende direktør Henrik B. Nielsen fra Djurs Sommerland.

Ekspertisen på plads
Projektleder Jens Dahlslund fra FORCE Technology forklarer: ”Den nye attraktion, Piraten, har meget store dimensioner og er meget kompleks, hvorfor vi arbejder sammen med TÜV-süd om sikkerhedsgodkendelserne. Mens TÜV-süd koncentrerer sig om selve rutsjebanens teknik og funktion, så tager FORCE Technology sig af sikkerheden for publikum og Djurs Sommerlands medarbejdere i forbindelse med f.eks. adgangsveje, indhegning og afskærmning. På den måde kommer TÜV-süds og vores kompetencer i spil på bedste måde for kunden”.

Han fortsætter: ”I selve arbejdet henholder vi os selvfølgelig til de kvalitets- og sikkerhedsstandarder, der er på området, men ellers forsøger vi at tage højde for alle tænkelige – og måske allermest – utænkelige uheld og hændelser, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko”.

Gyset er vigtigt
Piraten er en investering til mere end 55 millioner kroner, og har en kapacitet på 810 personer i timen. 90 kilometer i timen er tophastigheden, og den nås i bunden af det 30,5 meter lange drop.

Gyset er en vigtig del af morskaben, men det er vigtigt at gæsterne har vished for at sikkerheden er helt i top, når de prøver rutsjebanen.

”Piraten er testet op mod 1000 gange, før gæsterne kommer ombord. Adgangsveje, indhegning og afskærmning er ligeledes godkendt, inden vi tager Piraten i brug. På den måde er sikkerhedsgodkendelsen fra FORCE Technology en blåstempling af, at vi kan levere et sikkert produkt til vores gæster og til vores medarbejdere”, siger Henrik B. Nielsen.

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Send til en kollega

0.031