23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Plast til fødevareindustrien.

Ensinger har udviklet en række plastmaterialer, der alle er specielt velegnede til anvendelse indenfor fødevareindustrien. Ensinger Danmark er lagerførende af en bred vifte af disse fødevareegnede materialer.

Ensinger Danmarks produktsortiment til fødevareindustrien omfatter blandt andet POM-C, Polyethylen, PTFE – Teflon, PEEK, PA 6 – Nylon, PVDF og PETP. Har du behov for andre materialetyper, hvor egnethed i henhold til Forordning EU 10/2011 er påkrævet, hjælper vi dig gerne med løsningen. Har du behov for Materialer, der opfylder FDA regulativer, er der en række af vore standardprodukter, der også kan leveres med denne dokumentation. Spørg os, og vi finder en løsning.

Fødevareegnede materialer til den krævende anvendelse:

Ensinger sortiment af fødevareegnede materialer inkluderer også materialer til den mere krævende anvendelse. Ønsker du eksempelvis visuel sporbarhed i produktionen, kan vi levere plast i meget synlige farver. Plast, der er sporbart i en metaldetektor, er også en del af Ensingers sortiment. Vores ID materialer er tilsat sporbare additiver, der sikrer mulighed for sporing af plastfragmenter i fødevaren og dermed er produktionssikkerheden i top.

Mange af Ensingers plasttyper har en kemisk resistens, så de kan tåle den intensive rengøring, påkrævet i forbindelse med fødevareproduktion, eksempelvis CIP (Cleaning In Place). Ensingers sortiment inkluderer også plast, der kan klare høje temperaturer eller har antibakteriologiske egenskaber, der reducerer risikoen for farlige bakterier i produktionen af eksempelvis mejeriprodukter.

Kontakt os på telefon: 7810 4410.

Ensinger Danmark
Huginsvej 15
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34734550
P nummer: 1016605316

Send til en kollega

0.031