23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt patent på batteri sikkerhedskredsløb...

Celltech (Zhongshan) Ltd har fornyelig fået endnu et patent. Denne gang til et dobbelt beskyttelseskredsløb til lithium batterier.

Denne spændende udvikling repræsenterer et væsentligt skridt fremad for Celltech, der gør det yderligere muligt at etablere sig som en højteknologisk spiller i batteriindustrien.

Efterhånden som verden bliver mere elektrificeret, er kontinuerlig innovation nødvendig for batteriindustrien. Celltech ser innovation og de relaterede IPR'er som en væsentlig del af arbejdet imod en mere bæredygtig, elektrificeret økonomi. I denne artikel informerer vi om det seneste patent, vi har erhvervet som et resultat af vores produktudvikling.

Celltech Zhongshan’s nye patenterede løsning forhindrer de ekstreme tilfælde, hvor fejl i det ekstra beskyttelseskredsløb opleves, hvilket har været en åbenlys udfordring med den eksisterende teknologi. Derudover giver den patenterede løsning omfattende beskyttelse af lithium-batterier, hvilket øger sikkerheden og pålideligheden.

Med en dual IC og dual MOS tilgang giver det nye kredsløb dobbelt beskyttelse til battericellerne, selv i tilfælde af fejl i det primære kredsløb. Den patenterede løsning overvinder udfordringerne fra de eksisterende teknologier, hvor der kan være problemer med dobbelt spændingsbeskyttelse, valg af sikring, høje spændinger og strømme og overladnings beskyttelse.

Samlet set demonstrerer patentet Celltech’s forpligtelse til at fremme avanceret batteriteknologi og sikre sikkerheden og pålideligheden af sine produkter. Derudover repræsenterer det en spændende udvikling for Celltech og dets kunder med nye muligheder inden for produktion af lithium batterier.

Du kan læse mere om Lithium batteri teknologier i Celltech Battery School.

Kontakt os gerne for ydereligere information.

www.celltech.dk

Tlf.: 7025 2201

 

Celltech A/S
Lejrvej 25
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13785546
P nummer: 1000624665

Kontaktperson

KT
Kristian Tønnes
Daglig leder
+45 70252201 kt@celltech.dk

Send til en kollega

0.063