23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IHK Flensburg slutter sig til kredsen af R-24-partnere

IHK Flensburg har sluttet sig til de øvrige 16 partnere bag R-24. Den nye partner vil være bindeleddet mellem R-24 og tyske aktører inden for robotteknologi, droner og automatisering og få Slesvig-Holsten markeret i de internationale robotmiljøer.

Den 13.-15. marts næste år vender Odenses store R-messe tilbage, når Odense Congress Center for anden gang åbner dørene til tre dage, der er fuldt ud dedikeret til robotteknologi, droner og automatisering.

Forgængeren, R-22, slog sig på at være Nordens største robotmesse, og eventet var en kæmpe succes. Til R-24 er fokus blevet udvidet til Europa, og her er et Danmark-Tyskland samarbejde helt centralt. Derfor er der også stor glæde at spore over, at IHK Flensburg har valgt at tilslutte sig kredsen af partnere, der støtter eventet.

- Nordtyskland er et vigtigt marked at få med, og vi er meget glade for at vi gennem partnerskabet med IHK Flensburg nu kan være med til at styrke samarbejdet mellem det tyske marked og vores danske robot- og dronevirksomheder, fortæller Katarina Deylami, Business Development Manager hos Odense Congress Center og uddyber:

- Med samarbejdet har vi forventning til både at understøtte at få dansk robot- og droneteknologi udbredt til Tyskland, men også at se en masse spændende teknologi fra Tyskland på R-24. Det er et vigtigt skridt på vejen til at få etableret et stærkt, internationalt robotevent i Odense.

Et stærkt samarbejde venter forude
Hos IHK Flensburg er der ligeledes begejstring over, hvad samarbejdet kan betyde for Tyskland.

- Fremtiden ligger i automatisering og robotteknologi, og vi vil gerne gå med i forreste række, så derfor støtter vi netop op om messen. På R-24 håber vi på at møde mennesker, organisationer og virksomheder, som er interesserede i, hvad det tyske marked kan byde på, og hvor vi vil hen som erhvervsregion.

Det fortæller Mette Lorentzen, som er leder af forretningsenhederne for uddannelsesvejledning og eksamenskoordinering samt internationalt samarbejde hos IHK Flensburg. Hun fortsætter:

- Vi ser frem til at være samarbejdspartner for R-24. Messen giver os en oplagt mulighed for at sætte Slesvig-Holsten på kortet inden for robotter, droner og automatiske systemer. Og så glæder vi os meget til at se nye og spændende projekter og udvide vores kompetencer og vores netværk.

IHK Flensburg deltager blandt andet med en tysk delegation på R-24.

Om IHK Flensburg
IHK (Industri- og handelskammeret) Flensborg repræsenterer mere end 40.000 medlemsvirksomheders overordnede interesser. Der findes 79 IHK i hele Tyskland, og alle agerer de under den offentlige ret. IHK Flensborgs kernekompetencer ligger bl.a. i det dansk-tyske samarbejde, men også inden for turisme, vedvarende energi og innovation.

IHK Flensburg tilslutter sig de andre danske og internationale R-24 partnere, der udgøres af:

AER Automation, CCR – Centre for Clinical Robotics, DI-Byggeri, DI-Digital, DI-Produktion, Energy Cluster Denmark, Invest in Odense, MADE, NFEA, Odense Kommune, Odense Robotics, Odense Seed & Venture, Robotics Society in Finland, Syddansk Universitet, Videnscenter for Automation og Robotteknologi og WeBuildDenmark.

R-24
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112

Kontaktperson

KFD
Katarina Fruerlund Deylami
kfd@ose.dk

Send til en kollega

0.047