23948sdkhjf

Del 4: Retrofittet vindmølle får endnu en opgradering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Spica Technology ApS

Spica Technology havde netop udskiftet styresystemet i 20-år gammel mølle, men der var behov for yderligere opgradering

Sidst fortalte vi om, hvordan optimeringen af vores Nordex N60 1,3MW vindmølle i Filskov gik næsten som planlagt. Men som en naturlig forlængelse af installationen af Spica Retrofit Controller, opstod der endnu et behov for opgradering på møllen.

Derfor fik Spica Technology installeret centralsmøring på hoved- og generatorlejrer. Med dette havde vi nu mulighed for at følge med i, hvordan møllen løbende smøres med den automatiske fedtpumpe - imens de selv befandt sig hjemme på kontoret i Silkeborg. Dette gav fuld kontrol, og på den måde var det muligt, at opfange læk eller hvis pumpen løb tør. 

"Ved at installere centralsmøring, pumpes der intervalvist nyt fedt til møllens hoved- og generatorlejrer. Med det, sikrer vi, at lejrerne får de bedst mulige levevilkår. Når man manuelt smører en mølle, hældes alt fedt i på én gang. Dermed er fedtniveauet rigtig godt det første stykke tid, men ringere det sidste stykke tid frem til service. Den automatiske fedtpumpe sikrer en rigtig god og ensartet mængde smørelse konstant, hvilket altså forlænger levetiden på møllen." fortæller Anders B. Jensen, CTO hos Spica Technology. 

Følg med, når vi, næste gang, ved det årlige tilsyn, får besked om (forventet) slid. 

>> Følg Spica Technology på LinkedIn <<

Facts om Spica Retrofit Controller

  • Benyttet siden 2013
  • Det mest brugte retrofitsystem i Europa
  • Garanteret levetidsforlængelse af din mølle
  • Designet til at passe alle mølletyper, idet vi tilpasser systemet til netop din mølle

Har du spørgsmål til vores retrofitstyring, processen omkring vores egen retrofittede mølle eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte CTO, Anders B. Jensen på tlf. 22901440.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Spica Technology ApS

Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Danmark
Spica Technology ApS

Send til en kollega

0.094