23948sdkhjf

Californiens universiteter skal energioptimeres

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Californiens universiteter (og universitetshospitaler) investerer i disse år milliarder i energieffektivisering og bæredygtig bygningstransformation. Det skaber efterspørgsel på løsninger, som danske virksomheder er leveringsdygtige indenfor.

På grund af den stigende interesse for løsninger, som danske virksomheder kan levere på, har The Trade Council lanceret 'Sustainable Buildings Alliance', der primært målrettes retrofit- og renoveringsprojekter i GreenBuild-sektoren med fokus på kommercielle og private entreprenører og ejendomsudviklere, offentligt ejet infrastruktur og universitetscampus.
 
Helt konkret har University of California i San Fransisco (UCSF) de næste fem år afsat flere milliarder dollars til bæredygtig transformation af sit Parnassus Heights-campus. Derfor efterspørger de netop nu inspiration og grønne løsninger til en bred vifte af renoveringsprojekter. Konkret efterspørger universitet løsninger indenfor:
 
- Bæredygtigt design og bygningstransformation
- Digitale løsninger til optimering af ressourceforbrug og cirkulær økonomi
- HVAC-systemer: Ventilation og luftkvalitet godkendt til hospitalsbrug
- Monitorering og analyse af indeklima med henblik på trivsel og indlæringsevne
- Teknologier for energioptimering og vandbesparelse
 
Hvis du vil vide mere om Sustainable Building alliancen eller dine konkrete muligheder på det amerikanske marked, og i Californien, kan du læse mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Send til en kollega

0.062