23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spica Technology fejrer 25-års jubilæum med åbent hus

I december måned fylder Spica Technology i Silkeborg 25 år. De mange år i vindmøllebranchen fejres med åbent hus, hvor alle, der kunne have interesse, er meget velkomne.

Lige om lidt er der gået 25 år. 25 år hvor Spica Technology har bidraget til og sat præg på den teknologiske del af vindindustrien. Det skal selvfølgelig fejres med kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede eller nysgerrige. 

Du inviteres derfor til åbent hus hos os i Silkeborg, og vi håber meget, at du har lyst til at komme og fejre dagen sammen med os. Vi serverer lidt at spise og drikke, og ellers inviterer vi til en hyggelig eftermiddag hos os i Silkeborg. 

Torsdag den 15. december 2022
Kl. 13.00-16.00
Ørstedsvej 5, 8600 Silkeborg

Giv Anja besked på akf@spicatech.dk hvis du kommer - dette er af hensyn til forplejningen. 

Kort om Spica

Spica Technology hjælper vindmøllebranchens virksomheder med vindmølleteknologi. Vi er førende leverandør af skræddersyede løsninger til vindindustrien. Vores team består af dedikerede, innovative og nysgerrige mennesker, der gør alt for at løse problemer og hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere. 

Vi er bosat i Silkeborg, hvorfra vi leverer innovativt software, elektronik og elektrisk udstyr til både nye og gamle vindmøller verden over. Vi har vores egen Spica Retrofit Controller, der er installeret i mere end 100 vindmøller, og er den mest brugte løsning til retrofit i Europa. 

Benny og Anders er altid klar på en snak - også selvom du ikke selv kender løsningen til dit problem. 

Både Anders og Benny er klar til at hilse på dig til Spica Technologys 25-års jubilæum i december. Vi håber, vi ses!

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

AF
Anja Feldberg
Marketingansvarlig
akf@spicatech.dk

Send til en kollega

0.047