23948sdkhjf

Nyheden du må se på Automatik messen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Teknik A/S

AVN Teknik lancerer den FDA godkendte aktuator fra producenten Thomson på stand B1118

Verdensnyhed ser dagen lys under Automatik messen!

På Automatik messen den 13.-15. september lanceres den FDA (Food and Drug Administration) godkendte elektromekaniske aktuator til fødevare- og drikkevareapplikationer fra producenten Thomson.

SA-20 aktuator
Aktuatoren SA-20 overholder adskillige hygiejniske designretningslinjer inklusiv FDA-kompatible udvendige komponenter og kuglespindel af hærdet og legeret stål.

IP69K-klassificeret
Aktuatoren er desuden IP69K-klassificeret, hvilket muliggør sanitær vask og højtryksspuling under drift, da aktuatoren er modstandsdygtig overfor støv og væsker. Det gør SA-20 aktuatoren særdeles velegnet til en bred vifte af applikationer til fødevareindustrien, hvor pålidelighed, holdbarhed, hygiejne og korrosionsbestandighed er kritiske faktorer.

Undgå dyr energi
Den nye aktuator SA-20 er derfor et attraktivt alternativ til pneumatiske cylindre i fødevare- og drikkevareapplikationer.

Der er pneumatik i mange industrielle systemer, hvilket er en af industriens dyreste energikilder. Det koster som hovedregel 1KW at producere 120 l/min, og desuden er trykluft ikke ufarligt og kan udgøre en sundhedsrisiko, hvis trykluften anvendes forkert.

En pakke- og produktionsmaskine i fødevareindustrien vil kunne operere hurtigere og mere præcist samt omstillingen mellem forskellige produkter vil give mindre tidsspilde ved at anvende SA-20 aktuator.

En rigtig kraftkarl
SA-20 Aktuatoren er en rigtig kraftkarl med dynamisk last op til 5.800N. hastigheder op til 1m/s.  og slaglængder op til 750mm.

Flere fordele
En anden fordel er at driftsomkostninger til energi kan reduceres, så der kan både spares på CO2 udledningen og på energiforbruget. Desuden elimineres risikoen for udslip af forurenet trykluft i produktionslokalerne, hvilket kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko.

SA-20 aktuatoren kan også nedbringe omkostningerne til vedligeholdelse, da trykluftproduktion kræver flere service tunge komponenter - herunder tryktank/-beholder, kompressor, rørføringer med udtag, vandudskiller og komponenter - som direkte anvendes til styring af den enkelte pneumatikcylinder.

Den nye aktuator kræver minimal vedligeholdelse, hvilket sikrer produktionsanlægget optimal drift.

Kom forbi stand B1118
SA-20 aktuatoren kan ses på stand B1118 under Automatik messen den 13.-15. september i Brøndby Hallen.

Kom gratis ind på Automatik
Anvend vores invitationsgode B1118
Få din billet - klik her 

Vi glæder os til at se dig!

Mød AVN Teknik A/S til Automatik på stand B1118.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Teknik A/S

Dalager 1
2605 Brøndby
Danmark
AVN Teknik A/S

Send til en kollega

0.079